BILLIGT GARN

Gør et godt kup på udvalgte varer. Kig ind i vores billigt garn kategori for at finde gode tilbud på garn og tilbehør. Her finder du også små dimser og garn til kun 10 kr.

Viser 1–20 af 78 resultater

BILLIGT GARN

Vores mission er at tilbyde et bredt sortiment af billigt garn til markedets laveste priser, så alle kan have råd til at hygge sig med håndarbejde.

Derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE vores varer i webshoppen. Men vi stopper ikke der. Vi vil ikke bare være de billigste, men vi vil være langt billigere end andre. I denne kategori finder du derfor de mest prisvenlige garner, vi lagerfører. Det kan være billigt garn på tilbud, garn og tilbehør, som ikke koster mere end 10 kr pr. stk., udgået garn til faste lave priser eller diverse garnpakke tilbud.

FAST LAVPRIS PÅ GARN

Vi tilbyder kendte garner til markedets laveste priser. Og ikke bare markedets laveste – faktisk giver vi på alt vores garn med “fast lavpris”-badge ALTID min. 20% rabat i forhold til markedsprisen. Det garanterer vi.

Kan du finde det samme garn andet sted online til lavere pris, den samme pris, eller endda max 19% dyrere, så matcher vi forskellen. Altid. Læs mere om denne super Fast lavpris garanti her.

Fast lavpris tilbyder vi som regel på kendte mærker, som man også finder andre steder i Danmark. Dette er restpartier, som havnede hos os af forskellige årsager. Det kan være garn, vi købte på ophørsudsalg eller fra udgået sortiment. Her kan du bl.a. se mærker som Rowan eller KnitPro strikkepinde.

BILLIGE GARNPAKKER

Nogle gange tilbyder vi mindre restpartier til absolut bundpriser. Som regel har vi kun en i hver pakke og de sælges samlet, som  set på billederne. Her får man altid en slags mængderabat.

Andre gange laver vi nogle spændende garn lykkepakker, som indeholder diverse garner indenfor nogle rammer. Vi har tidligere haft fx 5kg pakker med silkegarn, 5kg billigt akrylgarn, 5kg diverse garn til syrefarvning eller blandede poser med lidt af hvert i bomuld 8/4.

Denne kategori er ikke altid tilgængelig, hold derfor øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

GARN TIL EN TI’ER.

Som en lille bonus til sidst har vi samlet diverse garner (og tilbehør) som ikke koster mere end 10 kr. Det kan være udvalgte garnnøgler (fx akrylgarn) eller små dimser, som du kan bruge til at gøre strikkeprocessen nemmere. Her er der tale om fx maskemarkører, maskewires, stoppenåle, endestoppere og meget andet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.