GARN PÅ FED

Er du vild med at farve garn, vil du nok værdsætte, at dit garn kommer i form af fed eller bundter. De er nemlig lige til at putte i farvegryden uden yderligere forarbejde. Forelsker du dig i et garnfed med henblik på strikning, hækling eller andet, kan du følge vores videovejledning (link til video med garnvinde) til nemt at opvinde dit garn til håndterlige nøgler.

Viser alle 13 resultater

BILLIGT GARN PÅ FED

I denne kategori gemmer vi noget dejligt billigt garn på fed. Det er garn i forskellige materialer, som er vundet op i fed, eller bundter, som man også kalder det. De er typisk på 50 eller 100 gram, men vi har også mega fed med 350 – 500 gram garn. Husk at man ikke kan strikke direkte fra fed – dvs. du altid skal vinde garnet op, før du går i gang med at arbejde med det. Dette kan du gøre ved hjælp af vores garnvinde og krydsnøgleapparater.

GARN TIL HÅNDFARVNING

Som du kan se, har vi et stort udvalg af hvidt garn på fed. Det er nemlig fordi garn i fed er perfekt til håndfarvning. Det gør processen meget nemmere, da fedene er “grydeklar”. Dvs. du ikke behøver at vinde garnet op, før du dypper den i farvegrydene. Og det sparer tid.

Scroll to Top