Prisgaranti

Hos Garnspecialisten er vi stolte af, at vi kan tilbyde markedets absolut laveste priser på ALLE vores produkter. Dette gælder både garn og tilbehør. For at sikre at vi altid lever op til det, vi siger, kan du nu benytte dig af to prisgarantier:

  1. Prisgaranti
  2. Fast lavpris garanti

1. PRISGARANTI PÅ ALT GARN

Vi vil rigtig gerne være din yndlings garnpusher, når det gælder billigt garn på nettet. Derfor tilbyder vi nu prisgaranti på alle varer i webshoppen. Du sikres, at alle produkterne købt i webshoppen altid er til markedets laveste priser. Er det ikke tilfældet, matcher vi prisforskellen –  på alle produkter i webshoppen – altid.

Ved Garnspecialistens prisgaranti (og fast lavpris garantien) gælder følgende:

  • Garnet, som du har fundet til en lavere pris, skal være fra en dansk webshop med dansk CVR-nr og lager i Danmark
  • Garnet skal være på lager hos forhandleren og ikke være en bestillingsvare
  • Garnet skal være nogenlunde det samme; dvs. samme materialesammensætning, løbelængde og vægt*
  • Prisen skal være pr. stk. og må ikke være opnået via mængderabat eller lign.
  • Prisen skal være fastpris, dvs. må ikke være en del af et tilbud via medlemskab i en kundeklub eller lign.

* Følgende skal være identisk hos Garnspecialisten og konkurrenten: præcis samme løbelængde, nøjagtig samme materialer i procentfordeling, samme kategori (f.eks. merino eller merino extra fine), og produktet skal kunne købes i samme vægt/størrelse/portion som hos Garnspecialisten. Det er uden betydning, om garnet er samme eller en anden farve, samt om det er samme eller et andet brand/label/garnmærke. 

For at benytte Garnspecialistens prisgaranti skal du kontakte os, før du bestiller. Som dokumentation bedes du sende et link, så vi kan sammenligne garnerne. Så snart du har modtaget bekræftelse fra os, kan du afgive din ordre.

2. FAST LAVPRIS GARANTI PÅ UDVALGTE VARER

I vores “fast lavpris” kategori har vi samlet et udvalgt af kendte garnmærker og tilbehør, som vi tilbyder til ekstra lave priser. Ikke bare de laveste priser i Danmark, men minimum 20% billigere end den absolut laveste pris du kan finde på pågældende vare online. Reglerne er de samme som ved prisgaranti beskrevet ovenfor. I praksis betyder det:

“Du finder f.eks. et nøgle garn hos os til 20 kr. pr. stk. Det ligger i fast lavpris kategori og er mærket med fast lavpris sløjfen. Du synes, at det lyder som en god pris, men vil lige undersøge markedet først. Og det skal du selvfølgeligt også gøre –  det synes vi er helt fair. Det samme garn skal så som minimum koste 25 kr./stk. andre steder. Koster det mindre, skal du skynde dig at kontakte Garnspecialisten. Vi matcher naturligvis prisforskellen”.

Ved fast lavpris garantien gælder i øvrigt samme betingelser som ved vores alm. prisgaranti.

Ønsker du at gøre brug af en af Garnspecialistens prisgarantier, kan du kontakte os på email kundeservice@garnspecialisten.dk eller via vores online formular.

Scroll to Top