HÆKLEGARN

Her i kategorien finder du garnkvaliteter, som egner sig godt til hækling. Vi har frasorteret elastiske garner, til gengæld kan du vælge mellem både klassiske kvaliteter som bomuld 8/4, båndgarn i forskellige tykkelser, samt et bredt sortiment af hæklegarn i alverdens materialer.

Viser 1–20 af 82 resultater

BILLIGT HÆKLEGARN

Hos os finder du et bredt udvalg af smukt hæklegarn til markedets laveste priser. Vi har garn til hækling i diverse materialer, tykkelser og struktur. Med vores garn kan du hækle alt fra tøj og accessories til interiør, små nuttede bamser eller andre hæklede dyr (amigurumi). Vi har både naturgarn og hæklegarn med akryl eller andre syntetiske fibre.

BILLIGT GARN TIL HÆKLING

Vi har billigt hæklegarn i alleverdens tykkelser. Du kan hæklede fineste sjaler og miniaturer helt ned på nål 0-2 mm, og helt op til nål 10+, hvis det er hundekurv eller tykke vintertæpper du står og mangler. Ligeledes har vi hæklegarn i alleverdens materiale og struktur. Alt fra fint tyndt alpaka eller cashmeregarn til de fineste lace sjaler –  til slidstærke bomulds- eller hørgarner til feks. hæklede tasker eller kurve.

Mht tekstur, så har vi feks. pelsgarn eller bouclé, som er perfekt til hækling af små bamser, som bliver utrolig bløde og vamsede. Eller vores fluffy mohair til fnuglede trøjer og accessorier.

BILLIGT GARN TIL HÆKLEDE TÆPPER

Det er meget populært at hækle tæpper. Ulempen er, at man skal bruge rigtig meget garn. Et voksen hyggetæppe kan nem ende op med veje 600 –  800 gram. Det kan hurtigt løbe op. Med vores garner kan du være sikker på, at du får dem til markedets absolut laveste pris – og det har vi prisgaranti på.

Scroll to Top