GLIMMERGARN

Garn er ikke kun til vinterkulde og tykke sweaters. Hos Garnspecialisten er glimmergarn et hit. Synes du også, at glimmer kaster et skær af glamour over hverdagen, så nyd en tur gennem vores udvalg af glimmergarn. Du vil finde både tykt garn med glimmer og tyndt garn, du kan kombinere med andre kvaliteter for et unikt og festligt udtryk.

Viser alle 9 resultater

BILLIGT GLIMMERGARN

Elsker du fest, farver, sparkles, bling bling og glimmer, er du kommet det absolut rigtige sted 🙂 Her finder du nemlig Danmarks største udvalg af glimmergarn. Det bedste er, at vores garn er så unikt, at det er ret sjældent, du kan finde det andre steder på nettet.

Gør noget særligt for dig selv og find garn til dit næste festprojekt hos os.

HVAD ER GLIMMERGARN?

Glimmergarn er garn med glimmereffekt, som indeholder materialer, der får garnet til at skinne eller smile med effekter 🙂 Dette kan fx være garn med guld- eller sølvtråd, med pailletter eller små sten. Det er det, vi kalder for glimmergarn eller fancygarn.

Det er sjældent, man kan fremstille bling bling garn af naturlige materialer uden hjælp af syntetiske fibre. Det vil typisk være lurex, som er syntetisk materiale, der giver skinnende effekter. Det kan også være små pailletter, som oftest er fremstillet af akryl eller plast.

Vores leverandører er vilde med garner blandet med tynd lurextråd i guld, sølv, messing, bronze eller multi sparkle. Det er også den slags garn, vi har mest af på lager. Det er ingen overraskelse, da de fleste af vores leverandører har hjemme i Italien, hvor de fremstiller garner til de kommende catwalk kollektioner. Og verden er lige nu pjattet med glimmer 🙂

Scroll to Top