STRIKKEGARN

I denne kategori finder du alt vores garn, som egner sig til håndstrik. Om du er til chunky strik på tykke pinde, delikat lace i tynde garner, striber eller fair isle i vidunderlige farver, en uldtrøje med snoninger eller sommerstrik i hør og bomuldsgarn, finder du masser af billigt strikkegarn her.

Viser 1–20 af 83 resultater

BILLIGT STRIKKEGARN

Hos os har vi et stort udvalg af billigt strikkegarn – i alle mulige materiale, tykkelser og formål. Du finder her alt fra bomuld til cashmere, naturgarn og blandingsgarn, fint mohairgarn, chunky garn, med eller uden farfveskift, tesktur eller syntetiske fibre.

Fælles for alle vores strikkegarner er, at vi forhandler kun restpartier. Garnerne, som ikke er nyproducerede, men bliver tilovers fra tekstilproduktionen. Det er vores bidrag til miljøet 🙂 Husk, at hver gang du køber garn hos os, er du med til at mindske garnspild i verden. Og det er vi mega stolte over her hos Garnspecialisten.

BILLIGT GARN TIL HÅNDSTRIK

Vi har et stort udvalg af strikkegarn – fra det klassiske bomuldsgarn til de super unikke fancy garner med sjove effekter. Der er garn til alle smagsløg 🙂 Her finder du også billige garnalternativer til de mest populære danske og udenlandske strikkeopskrifter. Garnerne kommer, som du kender dem, i nøgler, men vores garn på cones er lige så egnet til håndstrik. Der er som regel nok til et helt projekt, så du slipper for at hæfte ender.

GARN TIL LACESTRIK & CHUNKY STRIK

Lace strik (eller blonde strik) er en meget populær form for strik. Det foregår typisk på små pinde og kombinerer forskellige mønstre og udtryk. Resultatet er et rigtigt fint og feminint udtryk som ses f.eks. i fnuglette sjaler eller fine mohair trøjer.

Chunky strik (eller strik på store pinde) er blevet rigtig populært de seneste par år. Chunky strik foregår typisk på de store pinde, og man bliver relativt hurtig færdig 🙂

Det er også blevet populært at kombinere mange forskellige typer, hvor man får lov til at lege med farver, tekstur og mønstre.