MERINOGARN

Her har vi samlet vores udvalg af merinogarn. Merinould stammer fra merinofår, som har en ekstra blød og tynd uld sammenlignet med andre uldgivende får. Merinogarn er derfor et godt valg til beklædning tæt på huden og med sine selvrensende egenskaber kan du have glæde af det i lang tid.

Viser 1–20 af 22 resultater

HVAD ER MERINOGARN?

Merinould er en af de garnfibre, vi elsker at have på lager. Ulden kommer fra merinofår, som giver en blødere og tyndere uld end andre får. Derfor kan du med merinould opnå uldens mange gode egenskaber samtidig med at du får et blødt garn, som de fleste kan bære nær huden. Er du lidt ekstra følsom over for kradseri, kan du gå efter garner med merino extrafine, som er – ja – ekstra bløde 😊

Merinould er blandt andet populært til outdoor beklædning. Pga. sine selvrensende egenskaber, holder bluser i merinould sig pæne og lugtfri, selv efter hyppig brug. Det er derfor unødvendigt at vaske merinould ofte. Du kan med fordel lufte dine merinoprodukter og spare både tøjet og miljøet for slidsom vask. Vask af tøj er en af de helt store klimasyndere og det er derfor et godt sted at have alternative muligheder.

BILLIGT MERINOGARN I LEVENDE FARVER

En af vores garnfavoritter er Italiensk Merino. Et garn i 100% merinould, som findes i et hav af smukke farver. Alle farverne med et levende spil, som kan kombineres på kryds og tværs. Med en strikkefasthed på omkring 21 masker pr. 10 cm er det let at matche til mange opskrifter. En af de særlige kendetegn ved garnet er den usædvanligt smukke maskestruktur. Vi har strikket en masse dejlige trøjer og er overraskede over, hvor eminent garnet holder i brug. Det nulrer ikke og den fint definerede maskestruktur holder sig sprød og smuk selv efter intensiv brug. Italiensk Merino er ovenikøbet meget prisvenligt, med garnmængder på 230 gram for bare 75,- kr. kan de fleste være med. Så har du mulighed for at købe ind til et flerfarvet projekt, stadig til en billig pris! Husk at holde øje med udvalget, for vi får løbende nye farver hjem – måske er din favorit på vej. Vil du have en hjælpende hånd, kan du skrive dig op til vores ugentlige nyhedsbrev, hvor vi plejer at dele, når der lander nye farver hos os. Du kan tilmelde dig nederst på siden, bare klik på knappen i venstre hjørne.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.