DIN ONLINE GARNBUTIK MED BILLIGT GARN

MERE BÆREDYGTIGT GARNKØB

Garnspecialisten er en webshop med passion for unikt, lækkert og billigt garn. Vi sælger ikke nyproduceret garn, men opkøber overskudsgarn fra modeindustrien. Det er altså garn, der er blevet produceret uden at blive anvendt i sidste ende. Og det er synd, fordi garnet intet fejler, men ofte ender som deadstock – altså bare ligger på et lager og samler støv. Vi indsamler garnet og formidler det videre. Og det gør vi gerne til markedets laveste priser, så alle har råd til håndarbejde.

VORES TILGANG TIL REDUKTION AF GARNSPILD I (MODE)VERDEN

Hos Garnspecialisten vil vi gerne inspirere alle håndarbejdsglade mennesker til at passe på klodens ressourcer, når de vælger garn. Det gør vi ved at skabe bevidsthed om det enorme garnspild, og hvordan garnproduktionen i dag påvirker klimaet. Der produceres i dag mere nyt tøj, flere nye tekstiler og mere nyt garn end nogensinde før!

”HVERT ENESTE ÅR GÅR MERE END 1 MILLION TONS GARN TIL SPILDE.

Hvert år produceres på verdensplan mange tons spindefibre til tekstilindustrien. Alene i 2021 blev der produceret over 100 millioner tons, og rigtig mange af disse fibre gik til spilde. Man vurderer, at der sker overproduktion eller garnspild på over 1 million tons hvert år! Det er helt urimeligt meget garn, som går til spilde, og som i stedet kunne bruges til at strikke mange lækre sweatre. 

Derfor er det Garnspecialistens mission, at forhindre at garn, der allerede er produceret, går til spilde. Vi har – som nogle af de første i Danmark – fokus på et overset men vigtigt aspekt, når vi forhindrer, at garn som er blevet til overs og stemplet som uegnet ift. garnets oprindelige formål, bliver glemt på et lager og går til spilde. Garnspecialisten opsporer garnet, henter det hjem og giver det et langt nyt liv i hænderne på vores kunder.

hver gang du køber hos os, er du med til at mindske garnspild i verden!

BAGVED GARNHYLDERNE

Det er os, der svarer på dine e-mails, SMS’er, telefonopkald, Facebook- eller chatbeskeder samt pakker dine bestillinger. Vi elsker at strikke – både på maskine og i hånden -, ligesom vi også meget gerne væver, tufter, knipler, hækler, knytter, indfarver garn, …… Du kan derfor spørge løs om alt, hvad der vedrører tæthed, strikkefasthed, krympning m.m.

Vi er kendt for vores fantastiske kundeservice og de bedste priser, men det er ikke vores mening alene. Se også hvad andre skriver om Garnspecialisten på Trustpilot.

Zuzana
ZUZANA OBEL - Virksomhedsejer & CEO

Det er Zuzana, der konstant udforsker markedet for at købe de bedste garner, der findes til dig. 

På kontoret er hun en lille nørd med svaghed for grafer og tal 😉

Rebekka
REBEKKA NYBO NIELSEN - Lager & kundeservice ninja

Rebekka pakker tonsvis af garn og er superopmærksom på alle detaljerne.

Det er også Rebekka og hendes dejlige smil du får i røret, når du ringer til os. Så står hun klar til at hjælpe og rådgive dig 🙂

Tove Garnspecialisten billede
TOVE LANDIN - Branding & Svensk markedsguru

Med en bred vifte af håndarbejdskompetencer, er Tove klar til at rådgive vores svenske kunder i materiale og farvevalg. 

Hun er vild med grafisk design og står også for alle vores billeder, branding og visuel identitet 😉 

Lea Garnspecialisten
LEA STOKHOLM MERKOUK - Kontorchef & webshop ninja

Lea står for den daglige drift på kontoret. Derudover sørger hun for, at alle vores skønne restpartier bliver oprettet i webshoppen. 

Hun er en PC-haj som kan navne på mindst 600 farver 😉

Lene Bakke Haga
LENE BAKKE HAGA - Markedsføring & norsk webshop guru

Lene er vild med bæredygtighed og garn. 

Hun står for alt vores kommunikation og er derudover klar til at vejlede alle vores norske kunder i, hvordan man i gennem håndarbejde kan bidrage til at stoppe garnspild i verden 🙂

Gry Have - garnspecialisten.dk
GRY HAVE - Butiksninja

Alle elsker Gry. Hende møder du i butikken om torsdagen, hvor hun betjener vores kunder og udstråler den dejligste energi. 

Gry er en strikkenørd og har en Ph.d. i hvordan man kombinerer garner 😉

RED GARNET KONCEPTET

Hver dag bliver kilometervis af garn lagt på fabrikkernes varelager til forglemmelse og ender som deadstock. Det sker, fordi fabrikkerne ikke længere kan bruge garnet i deres tekstilproduktion. Her står det og samler støv, indtil det mister værdi. Ikke fordi garnet fejler noget, men fordi fabrikkerne ikke ved, hvad de skal gøre med det.

Det var her, idéen bag Garnspecialisten opstod. For hvis garnet ikke fejler noget, hvorfor skal I så ikke have glæde af det? Du kan ikke kun gøre en god handel med billigt garn, men samtidig skåner du også miljøet ved at mindske spild af garn, som ikke bliver brugt, og som ellers bare ville blive glemt. Vores garn er derfor mere miljørigtigt garn, da det ikke kræver nye ressourcer at producere det.

Vi har indgået aftaler med fabrikker i EU om at videresælge disse garner. Vi synes, det er vigtigt, at alle kan gøre en god handel. Vi presser derfor prisen helt i bund, så I kan få nogle super lækre garner uden at behøve at sprænge banken.

Vi får nye restpartier ind flere gange om måneden. Vores sortiment ændrer sig hyppigt, og garnerne sælges, så længe lager haves. Hold dig ajour ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som kommer ca. 4 gange om måneden.

Vores leverandører har mere end 100 tons garn på lager i mange forskellige farver og kvaliteter. Mon ikke vi kan finde noget flot garn til dit næste projekt? 🙂

Miljø og dyrevelfærd

Det er vores ønske kun at sælge garn, hvor vi ved, at dyrene har haft de bedst mulige vilkår. Vi stiller høje krav til vores leverandører, som hovedsagligt kommer fra Italien. De er verdenskendte for godt kvalitet garn, og tager hensyn til dyrevelfærd, når de udvælger spindefibre.

Mange af vores garner er lavet af genbrugsmaterialer, er OEKO-TEX eller GOTS-/ RWS-certificerede.

Hvad de sundhedsmæssige aspekter omkring vores garn angår, er vi for øvrigt af Miljø- og Fødevareministeriet udtaget til en blindtest for skadelige kemikalier. Hele 45 prøver blev det til, og vi bestod med UG! 🙂

Fantastiske tilbud på garn

Vores hjerter banker for smukt, billigt garn i god kvalitet, og meget af vores garn er overskudspartier fra velrenommerede engelske eller italienske garnfabrikker. Det er garn, som du kan købe hos os til en brøkdel af almindelig udsalgspris for tilsvarende garn.

Vores sortiment af lager- og bestillingsvarer er stort, og ikke alt findes på hjemmesiden. Vi forsøger at holde webshoppen opdateret, men det er ikke altid, vi når det.

VIL DU BESØGE VORES 500 KVM STORE GARNLAGER? Læs mere om vores åbningstider.

Scroll to Top