DIN ONLINE GARNBUTIK MED BILLIGT GARN

BÆREDYGTIGT GARNKØB

Garnspecialisten er en webshop og garngrossist med passion for lækkert garn. Vi sælger ikke nyproduceret garn, men opkøber overskudsproduktion fra tekstilindustrien. Det er nemlig en branche, der bidrager til garnspild i langt større dimensioner end det, der gør sig gældende for tøjspild. Man kan derfor sige, at vi på en måde er et fabriksudsalg af garn.

Hos os finder du garner til mange typer håndarbejde – såsom håndstrik og hækling, men også maskinstrik, vævning, knipling, broderi og tufting.

Når du handler hos os er du med til at mindske garnspild, for vi sælger nemlig kun restpartier fra europæiske tekstilproducenter og primært fra Italien. Det er garn, som de har lagt til side for siden at smide det ud.  Ikke fordi garnet fejler noget, men det har ikke ramt 100% rigtigt ift. de ønsker modeproducenterne har udstukket. Det kan være noget så banalt som en lille nuancefejl i farven. Så hver gang du køber hos os, er du med til at give garnet et nyt liv – det er vi bare så glade for 🙂

Dyrevelfærd

Når det nu er garn, der er overskudsprodukter fra tekstilindustrien, betyder det også at vi ikke ved så meget mere end det vi skriver om det i webshoppen. Materialerne til de enkelte garner er nemlig gået gennem mange led før de når frem til vores leverandører. Mange oplysninger om materialernes oprindelse går tabt undervejs. Vi ved derfor som regel ikke ret meget om hvilke vilkår produktionsdyrene har haft. Det være sagt, så håber vi at dyrene har haft de bedst mulige vilkår.

Garn med tryghed

Hvad de sundhedsmæssige aspekter omkring vores garn angår, er vi for i øvrigt blevet udtaget til en blindprøve for skadelige kemikalier af Miljø- og Fødevareministeriet. Hele 45 prøver blev det til og vi bestod med UG! 🙂

Fantastiske tilbud på garn

Vores hjerter banker for smukke garner i fantastiske kvaliteter, der er lavet af 100% naturmaterialer. Meget af vores garn er restpartier fra velrenommerede engelske eller italienske garnfabrikker. Det er garn, som du kan købe hos os til en brøkdel af almindelig udsalgspris.

Vores sortiment af lager- og bestillingsvarer er stort og ikke alt står på hjemmesiden. Vi forsøger at holde webshoppen opdateret, men det er ikke altid at det lykkes.

VIL DU BESØGE VORES 500 kvm store GARNLAGER? Læs mere om vores åbningstider.

BAGVED GARNHYLDERNE

Det er os, der svarer på dine e-mails, SMS’er, telefonopkald, Facebook- eller chatbeskeder, samt pakker dine bestillinger. Vi elsker at strikke både på maskinen og i hånden, væve, tufte, kniple, hækle, knytte, indfarve garn, …… Du kan derfor spørge løs om alt, hvad der vedrører tæthed, strikkefasthed, krympning, mm.

Vi er kendt for vores brugervenlighed, kundeservice og lave pris, men tag ikke kun vores ord for det. Se, hvad andre skriver om Garnspecialisten på Trustpilot.

ZUZANA OBEL - Virksomhedsejer

Det er Zuzana, der konstant udforsker markedet for at købe de bedste garner, der findes til dig. 

På kontoret er hun en lille nørd med svaghed for grafer og tal 😉

REBEKKA NYBO NIELSEN - Kontorchef & SoMe ninja

Rebekka varetager den daglige drift på kontoret.

Derudover møder du hende på Facebook og Instagram, hvor hun poster om alt, hvad der foregår bag kulisserne 🙂

TOVE LANDIN - Branding & Svensk markedsguru

Med en bred vifte af håndarbejdskompetencer, er Tove klar til at rådgive vores svenske kunder i materiale og farvevalg. 

Hun er vild med grafisk design og står også for alle vores billeder, branding og visuel identitet 😉 

SUSANNE ANDREASEN - Webshop & SEO ninja

Susanne sørger for, at alle vores skønne restpartier bliver oprettet i webshoppen. 

Hun er en PC-haj som kan navne på mindst 600 farver 😉

LEA STOKHOLM MERKOUK - Bæredygtigheds ninja

Lea pakker tonsvis af garn og er superopmærksom på alle detaljerne.

Det er også Anne-Dorte og hendes dejlige smil du får i røret, når du ringer til os. Så står hun klar til at hjælpe og rådgive dig 🙂

Gry Have - garnspecialisten.dk
GRY HAVE - Butiksninja

Alle elsker Gry. Hende møder du i butikken om torsdagen, hvor hun betjener vores kunder og udstråler den dejligste energi. 

Gry er en strikkenørd og har en Ph.d. i hvordan man kombinerer garner 😉

RED GARNET KONCEPTET

Hver dag bliver kilometervis af garn smidt ud, brændt eller lagt på hylden i varelageret til forglemmelse. Det sker, fordi fabrikkerne ikke længere kan bruge garnet i deres tekstilproduktion. Her står det og samler støv indtil det mister værdi. Ikke fordi garnet fejler noget, men fordi fabrikkerne ikke ved, hvad de skal gøre med det.

Det var her, idéen bag Garnspecialisten opstod. For hvis garnet ikke fejler noget, hvorfor skal I så ikke have glæde af det? Du kan ikke kun gøre en god handel, men samtidig skåner du også miljøet ved at mindske spild af garn, som ikke bliver brugt og som ellers bare ville blive smidt ud. Vores garn er derfor bæredygtigt garn, da det ikke kræver nye ressourcer at producere det.

Vi har indgået aftaler med et mindre antal fabrikker i EU, om at videresælge disse garner. Vi synes, det er vigtigt at alle kan gøre en god handel. Vi presser derfor prisen helt i bund, så I kan få nogle super lækre garner uden at sprænge banken.

Vi får nye restpartier ind flere gange om måneden. Vores sortiment ændrer sig hyppigt, og garnerne sælges kun så længe lager haves. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden.

Vores leverandører har mere end 100 ton garn på lager i mange forskellige farver og kvaliteter. Mon ikke vi kan finde noget flot garn til dit næste projekt? 🙂

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.