DIN ONLINE GARNBUTIK MED BILLIGT GARN

MERE BÆREDYGTIGT GARNKØB

Garnspecialisten er en webshop med passion for unikt og lækkert garn. Vi sælger ikke nyproduceret garn, men opkøber overskudsgarn fra tekstilindustrien. Det er altså garn, der blev produceret, men ikke brugt til noget efterfølgende. Og det er meget synd, fordi garnet som sådan intet fejler, men tit bliver afskaffet alligevel. Det er vores ønske at indsamle garnet, og formidle det videre. Og det gør vi gerne til markedets laveste priser, sådan at alle har råd til håndarbejde.

VORES TILGANG TIL MINDSKNING AF GARNSPILD I (MODE)VERDEN

Hos Garnspecialisten ønsker vi at inspirere alle håndarbejdeglade mennesker til at leve et mere bæredygtige liv. Dette gør vi ved at skabe bevidsthed om det enorme garnspild og hvordan garnproduktionen i dag påvirker klimaet. Der produceres i dag mere nyt tøj, flere nye tekstiler og mere nyt garn end nogensinde før!

”HVERT ENESTE ÅR GÅR MERE END 1 MILLION TONS GARN TIL SPILDE.

 

Hvert år produceres på verdensplan mange tons spindefibre til tekstilindustrien. Alene i 2021 blev der produceret over 100 millioner tons, og rigtig mange af disse fibre gik til spilde. Man antager en overproduktion eller garnspild på over 1 million tons hvert år! Det er sindsygt meget garn, som går til spilde, som i stedet kunne bruges til at strikke mange lækre sweatre. 

Derfor har Garnspecialisten den mission, at intet af det garn der allerede er produceret, må gå til spilde. Vi har – som de eneste i Danmark – fokus på et overset men vigtigt aspekt, når vi sørger for, at garn som er blevet til overs og stemplet som uegnet ift. garnets oprindelige endemål, ikke bliver glemt på et lager og i sidste ende brændt af, eller dumpet på en losseplads. Garnspecialisten opsporer garnet, henter det hjem og giver det et langt nyt liv i hænderne på vores kunder.

Så husk det – for hver gang du køber hos os, er du med til at mindske garnspild i verden – det er vi bare så glade for 🙂

BAGVED GARNHYLDERNE

Det er os, der svarer på dine e-mails, SMS’er, telefonopkald, Facebook- eller chatbeskeder, samt pakker dine bestillinger. Vi elsker at strikke både på maskinen og i hånden, væve, tufte, kniple, hækle, knytte, indfarve garn, …… Du kan derfor spørge løs om alt, hvad der vedrører tæthed, strikkefasthed, krympning, mm.

Vi er kendt for vores fantastisk kundeservice og de bedste priser, men tag ikke kun vores ord for det. Se, hvad andre skriver om Garnspecialisten på Trustpilot.

Zuzana
ZUZANA OBEL - Virksomhedsejer & CEO

Det er Zuzana, der konstant udforsker markedet for at købe de bedste garner, der findes til dig. 

På kontoret er hun en lille nørd med svaghed for grafer og tal 😉

Rebekka
REBEKKA NYBO NIELSEN - Kontorchef & SoMe ninja

Rebekka varetager den daglige drift på kontoret.

Derudover møder du hende på Facebook og Instagram, hvor hun poster om alt, hvad der foregår bag kulisserne 🙂

Tove Garnspecialisten billede
TOVE LANDIN - Branding & Svensk markedsguru

Med en bred vifte af håndarbejdskompetencer, er Tove klar til at rådgive vores svenske kunder i materiale og farvevalg. 

Hun er vild med grafisk design og står også for alle vores billeder, branding og visuel identitet 😉 

Susanne Garnspecialisten
SUSANNE ANDREASEN - Webshop & SEO ninja

Susanne sørger for, at alle vores skønne restpartier bliver oprettet i webshoppen. 

Hun er en PC-haj som kan navne på mindst 600 farver 😉

Lea Garnspecialisten
LEA STOKHOLM MERKOUK - Lager & kundeservice ninja

Lea pakker tonsvis af garn og er superopmærksom på alle detaljerne.

Det er også Lea og hendes dejlige smil du får i røret, når du ringer til os. Så står hun klar til at hjælpe og rådgive dig 🙂

Lene Bakke Haga
LENE BAKKE HAGA - Norsk markedsguru

Lene er vild med bæredygtighed og garn. 

Hun er klar til at vejlede alle vores norske kunder i, hvordan man i gennem håndarbejde kan bidrage til at mindske garnspild i verden 🙂

Gry Have - garnspecialisten.dk
GRY HAVE - Butiksninja

Alle elsker Gry. Hende møder du i butikken om torsdagen, hvor hun betjener vores kunder og udstråler den dejligste energi. 

Gry er en strikkenørd og har en Ph.d. i hvordan man kombinerer garner 😉

RED GARNET KONCEPTET

Hver dag bliver kilometervis af garn smidt ud, brændt eller lagt på hylden i varelageret til forglemmelse. Det sker, fordi fabrikkerne ikke længere kan bruge garnet i deres tekstilproduktion. Her står det og samler støv indtil det mister værdi. Ikke fordi garnet fejler noget, men fordi fabrikkerne ikke ved, hvad de skal gøre med det.

Det var her, idéen bag Garnspecialisten opstod. For hvis garnet ikke fejler noget, hvorfor skal I så ikke have glæde af det? Du kan ikke kun gøre en god handel, men samtidig skåner du også miljøet ved at mindske spild af garn, som ikke bliver brugt og som ellers bare ville blive smidt ud. Vores garn er derfor mere miljørigtigt garn, da det ikke kræver nye ressourcer at producere det.

Vi har indgået aftaler med et mindre antal fabrikker i EU, om at videresælge disse garner. Vi synes, det er vigtigt at alle kan gøre en god handel. Vi presser derfor prisen helt i bund, så I kan få nogle super lækre garner uden at sprænge banken.

Vi får nye restpartier ind flere gange om måneden. Vores sortiment ændrer sig hyppigt, og garnerne sælges kun så længe lager haves. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden.

Vores leverandører har mere end 100 ton garn på lager i mange forskellige farver og kvaliteter. Mon ikke vi kan finde noget flot garn til dit næste projekt? 🙂

Dyrevelfærd – mulesingfrit garn

Det er vores ønske kun at sælge garn, hvor vi ved, at dyrene har haft de bedst mulige vilkår. Vi stiller høje krav til vores leverandører, som kommer hovedsagligt fra Italien, er verdenskendte for godt kvalitet garn og sourcer spindefibre med omtanke for dyrevelfærd. Mange af vores garner er lavet af genbrugsmaterialer, er øko-tex eller GOTS / RWS certificeret. Vores merinould er mulesingfri og der anvendes ingen skadelige kemikalier i indfarvnings processen. 

Garn uden skadelige kemikalier

Hvad de sundhedsmæssige aspekter omkring vores garn angår, er vi for i øvrigt blevet udtaget til en blindprøve for skadelige kemikalier af Miljø- og Fødevareministeriet. Hele 45 prøver blev det til og vi bestod med UG! 🙂

Fantastiske tilbud på garn

Vores hjerter banker for smukke garner i fantastiske kvaliteter, der er lavet af 100% naturmaterialer. Meget af vores garn er restpartier fra velrenommerede engelske eller italienske garnfabrikker. Det er garn, som du kan købe hos os til en brøkdel af almindelig udsalgspris.

Vores sortiment af lager- og bestillingsvarer er stort og ikke alt står på hjemmesiden. Vi forsøger at holde webshoppen opdateret, men det er ikke altid at det lykkes.

VIL DU BESØGE VORES 500 kvm STORE GARNLAGER? Læs mere om vores åbningstider.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.