GARNTYPE

Her kan du få overblik over vores online garnudsalg sorteret efter specifikke egenskaber og anvendelsesmuligheder. Klik på din favorit herunder og se, hvad vi har at byde på inden for disse særligt populære garnkategorier – mon ikke vi også har noget for dig.

Viser 1–20 af 82 resultater

GARNTYPE

I denne kategori har vi sorteret garn efter dets egenskaber. Her finder du bl.a. bæredygtigt garn, garn som er godt til babytøj, garn som kan filtes eller valkes, garn som er vundet op på cones, i nøgler eller fed, og andre garntyper.

BÆREDYGTIGT GARN

En speciel kategori, som er meget tæt på vores hjerte, er vores Bæredygtigt garn. Her finder du varer, som enten er fremstillet af bæredygtige materialer, genbrugsfibre eller er øko-tex certificeret.

Hos Garnspecialisten går vi virkelig meget op i bæredygtighed. Bæredygtighed hos os dog betyder ikke nødvendigvis, at alt vores garn er ren faktisk fremstillet miljøvenligt. Det er selve processen omkring anskaffelse af garn, der er bæredygtig. Vi opkøber nemlig kun overskudsgarn og bidrager derved til mindskning af garnspild. Det er altså allerede produceret garn, vi forhandler, altså garn som normalt betragtes som affald i vores leverandørers øjne.

UNIKT EFFEKTGARN

Vores garn kommer fra nogle af de mest kendte italienske leverandører, som producerer de mest innovative og anderledes garner, og som tit ses på catwalks og i de nyeste mode kollektioner. Hos os får du derfor tit garn med super spændende tekstur, udtryk eller egenskaber. En speciel garntype er fx garn med glimmer. Glimmergarn er som regel følgetråd, som strikkes sammen med noget andet for at pifte tøjet op med lidt glamour og elegance. Man kan også lave frynser af glimmergarn, det ser mega flot ud 🙂

En anden garntype, vi arbejder rigtig meget med, er bouclégarn. Bouclégarn danner små løkker, som giver spændende tekstur til det færdige resultat. Når man børster disse små løkker, får man typisk en ret fluffy og let følgetråd.

Båndgarn er også et spændende effektgarn, som vi tit har på lager. Det er et fladt garn, som er ret stærkt og derfor dejligt at strikke eller hækle med.

GARN PÅ CONES

Væver du, tufterdu  eller strikker du på maskine, vil du have mest glæde af garn på cones/spoler. Det er garn, som nemt kan stå på gulvet, uden at det triller rundt, som det fx sker med garnnøgler. Udover at garn på cones er meget stabil, bevares den sin spænding. Dette er rigtig vigtigt især ved vævning og maskinstrik.

Hos os finder du bogstaveligt talt tonsvis af garn på cones, og de kan også sagtens bruges til håndstrik, for du kan uden problemer strikke eller hækle direkte fra cones, uden at det påvirker dit projekt. Du slipper endda for at hæfte ender eller binde knuder på dit strikketøj, da cones typisk indeholder omkring 500 – 800 gram garn. Det er stort set altid nok til en stor sweater.

Scroll to Top