BEDSTSÆLGERE

Her finder du vores mest populære garner, altså dem som vores kunder køber mest af i webshoppen og i butikken. Som du kan se, er det et bredt udvalg af forskellige typer af garn, som alle har deres egne unikke kvaliteter og egenskaber.

Viser alle 12 resultater

Her finder du vores bedstsælgere. Altså de garner, som vores kunder køber mest af i webshoppen og i butikken.

Har du svært ved at overskue det store udvalg af lækkert garn? Så læs med i denne kategori, hvor vi har samlet alle vores mest populære garner. Som du kan se, er det et bredt udvalg af forskellige typer af garn, som alle har deres egne unikke kvaliteter og egenskaber.

Uldgarn står altid højt på listen over bedstsælgere. Der er garn med merinould, som er blødt og lækkert. Det er behageligt både at arbejde med og at have på, og så har det en god styrke og holdbarhed. Og hvis det så ovenikøbet er blandet med cashmere, så er der da slet ingen grund til at holde sig tilbage.

Der er også garn med alpakauld, som er et blødt og lækkert materiale, og som ikke klør og kradser. Så vil du gerne have uld, men ikke noget der kradser, skal du vælge alpakauld. Baby-alpakauld og suri-alpakauld er det blødeste og mest luksuriøse uld.

Billigt mohairgarn er også med på listen. Især er vores tynde mohairgarn populært, fordi det er perfekt til at bruge som følgetråd sammen med nogle af vores andre lækre garner. Med en mohair følgetråd kan du skabe dit eget helt personlige udtryk i dit håndarbejde.

Akrylgarn er også meget populært. Det er et billigt garn, som er let at arbejde med. Akrylgarn minder på mange måder om uld, men er både et billigt alternativ og et rigtigt godt alternativ, hvis man ikke kan tåle uld.

Bomuld ligger altid højt på hitlisten. Bomuldsgarn er meget slidstærkt og super velegnet til både tøj og interiør. Og især genbrugsbomuld, hvor der jo i høj grad er tænkt på miljøet, er efterspurgt.

Certificeret garn

Blandt bedstsælgere dukker der efterhånden flere og flere garn op, hvor der i hele processen er tænkt på dyrevelfærd, og de sociale og miljømæssige forhold i produktionen. Garner med forskellige certifikater er særligt populære.

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er – eller mistænkes for at være – skadelige for vores helbred.

GOTS – Global Organic Textile Standard er en garanti for, at garnet er produceret miljømæssigt korrekt og samt socialt ansvarligt.

GRS – Global Recycled Standard er skabt for at øge brugen af genbrugsmaterialer på en troværdig måde – samtidig med at den sikrer, at de mennesker, der producerer produkterne, har ordentlige arbejdsforhold, og at produkterne produceres med respekt for miljøet.

Mulesingfrit betyder, at fårene ikke har været udsat for en smertefuld beskæring af hudfolderne i enden for at undgå, at spyfluer lægger larver i folderne.

Mere hjælp

Fandt du ikke det rigtige garn blandt vores bedstsælgere, så prøv at tage et kig rundt på de forskellige sider.

Er det en bestemt type garnfibre, du vil have? Vi har opdelt vores garner efter garnfibre – f.eks. uldgarn, silkegarn, akrylgarn osv.

Er det en bestemt opskrift, du leder efter garn til? Så tjek opskriftens strikkefasthed og kig på vores forslag til garnalternativer. Vi gør, hvad vi kan for at nå at lave strikkeprøver på alle vores garner for dermed at gøre det nemmere for dig at vælge.

Vi har også opdelt garn efter pindestørrelse, så hvis du er fast besluttet på at strikke på f.eks. pinde 4 mm, er du også godt hjulpet, for her er garnet inddelt efter tykkelse på strikkepindene.

Stadig i tvivl?

Er du stadig i til om hvilket garn, du skal vælge, så kontakt vores kundeservice via email til kundeservice@garnspecialisten.dk eller på tlf. 51 50 15 90 (kl. 11-14 mandag, tirsdag, onsdag eller fredag). Du er også meget velkommen til at besøge os i butikken torsdag kl. 14-17 eller den 1. lørdag i måneden kl. 10-14.

Scroll to Top