#stopgarnspild garnpakke (15 nøgler)

Fast lav pris

250,00 kr.

Ikke på lager

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.130 l vand
ca. 12,38 kg CO2
ca. 4,75 KwH

Garnpakkerne er sammensat af overskudsprodukter fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLANDET BILLIGT GARN I NØGLER

Her kan du virkelig gøre et kup og samtidigt redde en hel masse garn 🙂

Hos Garnspecialisten sælger vi udelukkende overskudsgarn fra modebranchen. Med vores lykkepakker kan du virkelig bidrage til miljøet. Vi har samlet en hel bunke af enkelte nøgler, som mangler oplysninger og nyt hjem 🙂 Det er garn, som som regel altid bliver smidt ud. Og det syndes vi er mega syndt…. for miljøet, men også for os garnelskere. Så skynd dig, og bestil en lækker lykkepakke af diverse nøgler til dit næste projekt.

Garnpakken indeholder:

  • 15 x forskellige garnnøgler i ukendte materialer

Vi har samlet en masse lækre garner af forskellig tykkelse og forskellige materialer til en billig garnpakke med 15 stk. garnnøgler. Der er alt UKENDTE garner, dvs. hvor vi ikke kender materialet. Men vi lover det er blødt og lækkert.

Det er oplagt mulighed for at strikke en Lærke Bagger trøje, en masse huer, osv.

Du får virkelig noget for pengene, når du køber en billig garnpakke med 15 garnnøgler. Normalt vil der være garn for min. 600kr., men her får du pakken til kun 250 kr.

OBS: Billedet er kun et eksempel på de forskellige garnpakker. Du får IKKE nødvendigvis det samme udvalg, som på billedet.

Vi har også garnpakker på cones

Strikker du på maskinen, væver du eller tufter? Eller vil du gerne have billigt garn i større mængder? Så skal du overveje vores garnpakker på cones.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “#stopgarnspild garnpakke (15 nøgler)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.