STRIKKEOPSKRIFTER

Køb strikkeopskrifter udviklet af team garnspecialisten eller fra kendte danske designere, og få samtidig forslag til hvilke af vores garner, du kan bruge til opskriften.

Viser 1–20 af 48 resultater

STRIKKEOPSKRIFTER

Her finder du opskrifter designet til dig af team Garnspecialisten og vores venner. Udover vores egne strikkeopskrifter sælger vi også opskrifter fra Viola Obel  Knitwear og CeWeC.

Opskrifterne er udviklet med afsæt i enten vores egne eller kendte garner. Da vi kun forhandler restpartier, kan garnerne desværre være udsolgte. Det udelukker dog ikke, at du kan benytte dig af garnalternativer.

BILLIGE GARNALTERNATIVER TIL STRIKKEOPSKRIFTER

Faktisk kan du spare lidt penge og støtte vores Red Garnet koncept ved at købe et garnalternativ til de kendte garner her. Ved hver opskrift får du nemlig oplyst materiale, vejledende løbelængde samt strikkefasthed. Ud fra det kan du se i vores aktuelle udvalg af garn, om der kunne være noget, der ville passe til strikkeopskriften.

Vi anbefaler kraftigt, at du strikker eller hækler en prøve, før du går igang med dit projekt. Ikke kun for at du kan se, om strikkefastheden passer, men også for at se om du er tilfreds med garnets udtryk. Det er også et væsentligt element, man skal tage stilling til, når man vælger garnalternativer til opskrifterne.

Noget garn udfolder sig først efter vask, andet krymper lidt. Det er også derfor, du skal huske at vaske din prøve.

Passer strikkefastheden ikke, kan du prøve at gå op eller ned i pindetykkelse eller justere lidt i opskriften.

GRATIS INSPIRATION TIL STRIKKEOPSKRIFTER

Vi har ikke verdens største udvalg af opskrifter på hjemmesiden. Vores garn er til tider meget unikt, og man må selv være lidt kreativ. Dette afspejles også i den gode pris, man betaler for garn hos os, plus at det ikke altid er muligt for os at nå at strikke noget op i vores garner. Det er jo allesammen restpartierne, som hurtigt kan være udsolgte.

Her har vi samlet en liste over andre steder, du kan søge inspiration til projekter lavet af vores garner.

Garnspecialistens Pinterest side finder du nogle af de tusindvis af designs, som vores garner har været brugt til.

På Facebook har vi oprettet en gruppe “Projekter i garn fra Garnspecialisten“, hvor alle kan være med. Der kan du se masser af billeder til inspiration, dele erfaringer om de forskellige typer garn og diskutere opskrifter, vaskeanvisning, osv. Her kan du også sælge det garn, som du købte hos os, men som du alligevel ikke får brugt.

På vores Instagram side deler vi alle projekter, spændende tilbud og inspiration fra vores kunder. Det er værd at følge med.

Har du brugt vores garner til et spændende projekt, som du gerne vil vise til andre? Så send os meget gerne en e-mail med dine billeder 🙂 Er du på SoMe kan du også bare bruge #garnspecialisten, når du poster et opslag. Så skal vi nok finde dig den vej 🙂

Vi elsker at høre fra vores kunder og se, hvad de har brugt garnerne til. Vi viser ofte jeres arbejde med vores garner på vores Facebook eller Instagram side, samt under de pågældende produkter i webshoppen.

Scroll to Top