Hørgarn

Her har vi samlet vores udvalg af lækkert hørgarn, såvel som blandingsgarn. Det kan f.eks. være bomuld hørgarn. Vores hørgarn er billigt idet vores priser svarer til 10 – 12,50 kr per 50 gram. Der er f.eks. tyndt hørgarn, rent hørgarnn, cottolin, silke/hør blanding, japansk hør og mange andre typer hørgarn.
Garn efter materiale
Garn efter teknik
Garnets form

Viser alle 13 resultater

BILLIGT HØRGARN ONLINE

Hør er et super lækkert materiale til garn. Det er på trods af at det umiddelbart føles ret groft. Det har nogle lange fibre, der gør at garnet kan føles lidt stift.  Til gengæld gør det at hørgarn er meget stærkere end garn, der er spundet af mange andre slags materialer.

Alligevel er hør et materiale, der føles dejligt let og svalt på kroppen. Derfor er hørgarn særdeles velegnet til strik i form af sommerbluser og toppe.  Du kan også bruge hørgarn til vævning til duge og tæpper.

Det er endvidere et garn, der er yderst velegnet til knipling og hækling. Derudover er det også et rigtig godt som garn til strikkemaskine.

Bomuldsgarn med hør

Bomuld og hør blandes tit sammen til en garntype, der betegnes cottolin (“cotton” og “linen”). Du kan dog også vælge at bruge den gammelkendte, danske betegnelse, nemlig bomuld hørgarn. Kombinationen af de to materialer gør at du får et blødere, men stadig meget stærkt garn.

Det er to materialer, som komplementerer hinanden. Mens hør jo er let og svalt, er bomuld fugtabsorberende. Derfor er disse materialer populære at kombinere til sommerbeklædning, ligesom garn med hør alene er det.

Garn til slagpriser

Tag gerne et kig på vores udvalg af garn med hør. Du kan nemlig få det til rigtig gode priser her. Vi har ofte tyndt hørgarn på lager, hvilket vil være et hit som en følgetråd til fx bomuldsgarn såvel som til uldgarn. Til tider kan du desuden være så heldig også at finde noget hørgarn 16/2.

Vores garn er så billigt fordi det er overskudsgarn fra tekstilindustrien. På den måde er det for dig en mere bæredygtig måde at købe garn på.

Placerer du en bestilling hos os kan du glæde dig til en lynhurtig ekspedition. Vi plejer nemlig at kunne levere dine varer til dig indenfor 1-2 hverdage.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.