FØLGETRÅD

Lige meget om du ønsker at tilføje en let og luftig mohair eller ekstra blødhed fra silke, finder du lækre følgetråde i vores garnudvalg. En følgetråd kan løfte dit projekt og gøre det både blødere og smukkere. Du kan også bruge en følgetråd til at matche din ønskede strikkefasthed, hvis du har et helt særligt projekt i tankerne, og dit primærgarn mangler en følgesvend for at ramme plet på strikkefastheden.

Viser alle 15 resultater

BILLIG FØLGETRÅD

Her har vi samlet forskellige garner, som du kan bruge til at pynte dit strikketøj med. Vi har alle slags følgetråd, tykke og tynde eller en blanding, med eller uden tekstur, og i alle mulige materialer og farver.

HVAD ER EN FØLGETRÅD?

En følgetråd (medløber, medløbstråd eller følgegarn) er garn, som man strikker sammen med sit basis garn. Den mest kendte følgetråd på det danske marked er suverænt et meget tyndt fluffy mohairgarn med silke. Det er den slags garn, som man ser oftest i de mest populære danske opskrifter.

Men det behøver ikke kun at være tyndt fluffy garn, som kan danne følgetråd. Man kan sagtens bruge et bouclégarn eller endda en helt tynd silketråd helt uden tekstur.

HVORFOR BRUGER MAN FØLGEGARN?

Det er utrolig spændende at tilføje følgegarn til sit projekt. Der sker noget helt magisk, når man kombinerer garner, farver og tekstur. Selv et meget tyndt garn kan gøre en kæmpe forskel i det endelige resultat. Det giver fylde, melange, liv eller effekter. Dit strikketøj bliver lige pludseligt helt cool 🙂 og unikt.

Vi har rigtig mange slags følgetråd. Her finder du bouclé garner, som er små løkker, der giver fylde. Når de er børstede, bliver de til noget utrolig blødt og lækkert garn.

En anden slags følgegarn kan være tyndt silkegarn eller garn med viskose. Det giver glans.

Men følgegarn behøver ikke nødvendigvis at være tyndt. Tykt fluffy garn kan også noget. Strikker du på store pinde, er det altid sjovt at kombinere garner på kryds og tværs.

MIX DIT EGET GARN

Noget vi absolut elsker hos Garnspecialisten er at kombinere rigtig mange tynde tråde. Man kan skabe den mest fantastiske tråd simpelthen ved at tage 4-5 forskellige, meget tynde garner og strikke dem sammen. Prøv – du bliver overrasket 🙂

Scroll to Top