GAVEKORT & DIVERSE

Find diverse tilbehør og små dimser til dine garnprojekter her. Eller giv et garn-gavekort til en, du holder af.

Viser alle 17 resultater

GARN GAVEKORT OG DIVERSE STRIKKEDIMSER

Når du nørkler med garn, vil der altid være behov for diverse tilbehør eller redskaber. Her kan du finde nyttige dimser, som hjælper dig fx. med at holde øje med omgangens begyndelse, strikkemønstre og rapporter, holde maskerne i hvile, strikke snoninger eller fair-isle mønstre, hæfte ender osv.
Hvis du strikker meget, er det altså en rigtig god idé at investere i strikkepinde af ordentlig kvalitet. Lige nu har vi mulighed for at tilbyde dig billige strikkepinde fra KnitPro til yderst favorable priser. Vi har både KnitPro udskiftelige strikkepinde, rundpinde og strømpepinde. Disse er både strikkepinde i KnitPros produktserier SmartStix, Lantern Moon og Mindful Collection.

SMÅ DIMSER TIL SMÅ PENGE

Man bør nemlig aldrig gå ned på udstyr – men hos os kan det lade sig gøre at undgå det på et lavt budget 🙂

Rigtig meget af vores tilbehør kan faktisk købes for en tier. Det kan eksempelvis være stoppenåle, maskemarkører, endestoppere til strikkepinde eller maskewires. Disse små redskaber kan altså spare dig rigtig meget strikketid, uden at det gør ondt på din pengepung.

Du kan sagtens undvære mange af dem, men det er bare nogle rigtig fine produkter, som du kommer til at sætte pris på, næste gang du bruger dem.

GIV EN GARNGAVE TIL EN DU HOLDER AF

Kender du en strikkeentusiast, som snart har fødselsdag? Så er det helt klart vores elektroniske garn gavekort, du skal overveje. Gavekortet gælder alle produkter i webshoppen og kan fås fra 200 kr.

Gavekort på garn er en fantastisk gaveidé til alle strikke- og hækleentusiaster, uanset om de er erfarne eller nybegyndere. Med et gavekort kan modtageren selv vælge det garn, de ønsker, og bruge gavekortet til at købe det online i webshoppen eller i vores fysiske butik i Nordsjælland. Gavekortet kan købes på et valgfrit beløb, så det passer til enhver gaveanledning og ethvert budget.

Et gavekort på garn er en alsidig gave, som gælder alle vores varer i webshoppen. Det betyder, at modtageren kan bruge gavekortet til at købe garn til forskellige projekter, som for eksempel en varm sweater, et blødt tæppe eller en sjov legetøjsfigur.

Et gavekort på garn er også den perfekte gave året rundt. Det kan gives som en fødselsdagsgave, julegave, morsdagsgave eller som en gave til enhver anden anledning, hvor du ønsker at give en personlig og praktisk gave til en strikke- eller hækleentusiast.

At købe et gavekort på garn online i vores webshop er  supernemt. Modtageren kan også bruge gavekortet til at handle i vores fysiske butik i Nordsjælland, hvor de kan se og røre ved det forskellige garn og få rådgivning og inspiration fra vores erfarne personale.

Så hvis du ønsker at give en personlig og alsidig gave til en du holder af, så er et gavekort på garn det perfekte valg!

Scroll to Top