Bomuldsgarn

Bomuldsgarn er på grund af dets alsidighed det mest populære garn i Danmark. Du kan her finde et stort udvalg af gode tilbud på bomuldsgarn.

Viser 1–20 af 40 resultater

BILLIGT BOMULDSGARN

Hvis du mangler garn til strik, hækling, maskinstrik eller vævning har vi et bredt udvalg af alle slags billigt bomuldsgarn til 10 – 15 kr. per 50 gram.

Her finder du f.eks. båndgarn, garn i nøgler, effektgarn med bomuld, garn på cones/spoler eller sågar garn i bundter.

Er det garn i bittesmå bundter, bliver det normalt kaldt broderigarn og bundterne omtales i dette tilfælde ikke som bundter, men dukker.

Blandt vores garn finder du derfor både tyndt bomuldsgarn og tykt bomuldsgarn. Udvalget af garn kommer både i små og store portioner afhængig af hvordan vi har fået det fra leverandøren.

Vi vinder nemlig ikke vores garn om til mindre portioner. Det er både fordi vi mener det er ressourcespild. Vi undlader også at gøre det for fortsat at holde vores priser superlave.

Fra en tid til en anden kan du også være at heldig at kunne finde økologisk bomuldsgarn hos os. Da vi forhandler restpartier er der en stor udskiftning i vores varesortiment. Så hold derfor øje med vores udvalg for at få gode tilbud på bomuldsgarn.

Bomuld er  et naturligt materiale, der besidder en god slidstyrke. Du kan bruge det til stort set til alt fra strikket blødt babytøj til hæklede tasker, såvel som garn til karklude eller kniplede og vævede, fnuglette sjaler.

Bomuldsgarn som et alternativ til uldgarn

Blødt bomuldsgarn er det ideelle garn til dig, der ikke kan tåle at have uld tæt på kroppen. Du kan opnå et uldent look i dit garnprojekt uden at benytte dig af uldgarn. Det kan du gøre ved at kombinere et bomuldsgarn med en tynd fluffy følgetråd.

Følgetråden kunne være ulden hvis du tåler uld (fx mohair) i små doser, men det kunne også være et pelsgarn/plysgarn, som er lavet af bomuld og/eller viskose.

Bomuldsgarn er et garn, som virkelig rummer mange muligheder. Som allerede nævnt kan du kombinere det med uld/mohair og/eller pelsgarn, men du kan så meget mere end det!

Bomuld er nemlig også rigtig lækkert sammen med silkegarn. Silke kan sammen med bomuld gøre det ekstra blødt at have på. Samtidig vil det give dit garnprojekt et luftigt og raffineret udtryk.

Hørgarn er også rigtig lækkert at kombinere med et bomuldsgarn. Hør har nemlig den egenskab at det ikke alene er slidstærkt, men også er temperaturregulerende. Så det kan afkøle dig om sommeren og vice versa hjælpe dig med at holde varmen om vinteren.

Bomuldsgarn til strik og hækling, mm.

Bomuldsgarn kan du bruge både som strikkegarn, hæklegarn, garn til strikkemaskine, knipling, brodering og til vævning. Det kan derfor betegnes som et meget alsidigt garn.

Overordnet kan bomuldsgarn deles op i to kategorier; nemlig kartet og kæmmet bomuldsgarn.

Kæmmet bomuldsgarn er den fineste form for bomuldgarn. Det er garn, som er meget jævnt og som har en finere tekstur.

Det kartede bomuldsgarn har derimod en grovere tekstur pga. dets ujævne struktur. Dette afspejles også i prisen for disse typer garner, hvor det kartede bomuldsgarn derfor er det billigste.

Størstedelen i vores udvalg af bomuldsgarn er kæmmet, men til en pris af det kartede 🙂 Samtidig er vores eventuelle udvalg af  kartet bomuldsgarn også meget billigere end de priser, du ellers kan finde på markedet.

Bomuld 8/4 – tilbud på bomuldsgarn!

Du er så heldig at du lige nu kan finde et større farveudvalg i bomuld 8/4 i vores webshop. Det er et garn, der er et halvt så tykt garn som bomuld 8/8.

Bomuld 8/4 er ligesom vores øvrige varesortiment et restparti. Du kan derfor få meget billigt bomuld 8/4 hos os. Faktisk så billigt at det er en pris, du ville få hvis varen var på tilbud.

Vi må dog ikke sige at vores bomuldsgarn er på tilbud, for vi sælger det til “tilbudspriser” alle årets 365 dage 🙂 Samtidig kan du være sikker på at vi er de billigste, for vi yder nemlig prisgaranti!

Den eneste hage ved at købe bomuldsgarnet billigt hos os er, at du ikke kan være sikker på at kunne købe den samme indfarvning på et senere tidspunkt. Du skal derfor være opmærksom på at få købt nok af det garn, du skal bruge.

Tykt og tyndt bomuldsgarn

Skal det være et tyndt bomuldsgarn er der mange muligheder med det. For eksempel kan du bruge det som følgetråd til et andet garn. Det kunne være for at gøre dit andet garn tykkere, men det kunne også være for at trække på nogle af de fine egenskaber bomuldsgarn nu byder på.

Går du derimod efter et tykt bomuldsgarn kunne det være fordi du har et garnprojekt, hvor du gerne vil have et chunky udtryk.

Du kan egentlig også opnå et chunky look med et tyndt bomuldsgarn. Dog vil det kræve, at du tager rigtig mange tråde sammen af det tynde garn. For at lette arbejdet med de mange tråde af garnet, kunne du benytte dig af et af de krydsnøgleapparater eller spoleapparater vi har til opvindning af garn.

Skal det derimod være bomuldsgarn som hverken er tykt eller tykt, men bare lige midt imellem, kan du være heldig at finde den helt rigtige tykkelse. Er det ikke tilfældet, har du altid den mulighed at tage flere tråde sammen. Alternativt kan du også tage en tråd af et garn, der ligger tæt i tykkelse på den tilsigtede tykkelse. Denne kan du så supplere op med en tyndere tråd i et andet garn.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.