100% NATURGARN

Leder du efter garn som er spundet udelukkende af naturfibre? Så er du kommet det rette sted. Her finder du garn uden syntetiske fibre. Vi har et stort udvalg af garn lavet af bomuld, hør, silke, uld og andre vegetabilske og animalske fibre.

Viser alle 19 resultater

BILLIGT NATURGARN

I denne kategori har vi samlet billigt naturgarn lavet udelukkende af naturmaterialer, såsom bomuld, hør, silke og diverse typer af uldgarn, samt viskose og andre vegetabilske fibre.

Bryder du dig ikke om syntetiske fibre, så er denne kategori til dig 🙂 Her finder du garn i forskellige tykkelser, farver og materialer. Vi har glat garn eller garn med spændende tekstur – alt hvad naturgarn verden kan byde på.

Det hele er restpartier og sælges efter først-til-mølle princip, og når udsolgt, så kan vi ikke få det med hjem igen. Hvert år bliver der produceret tons af overskudsgarn, som ikke bliver brugt i tekstilproduktionen. Det er enorm syndt for alle, og især miljøet. Kvaliteten fejler jo intet, derfor skal det jo hellere ikke gå til spild. Det er her vi, hos garnspecialisten, kommer i spil. Og derfor – når du køber naturgarn hos os, er du med til at mindske garnspild i verden.

Som en lille bonus kan vi også derfor ALTID garantere markedets laveste priser på ALT vores garn.

VASK AF REN NATURGARN

Mange er bekymret for, at når ren naturgarn, uden syntetiske fibre, kan kun håndvaskes. Det er nemlig ikke rigtigt. Mange vaskemaskiner idag har uld/silke program, som kan klare opgaven. De er bedre til at styre tryk og temperatur, så det er faktisk i mange tilfælde bedre at maskinvaske end håndvaske.

Uanset om du vasker dit strikketøj i hånden eller i maskinen er det vigtigt, at du bruger uld/vaskemiddel.  Hold dig væk fra almindelige vaskemidler som nedbryder ensymer i fibrene.

Garn som bomuld kan i rigtig mange tilfælde godt tåle almindelig maskinvask på 40 – 60 grader. Uanset hvilke materiale du arbejder med vil vil altid råde dig til at lave en lille (strikke)prøve og vaske den inden du vasker dit endelige design.

Scroll to Top