TRENDSTÆRKT VÆVEGARN

Hvis du er en habil væver eller ved at vove dig ud i dit første vævestykke, er det trygt at vide, at du sætter din trend op med et garn, som har den tilstrækkelige styrke – trendstærkt garn. Derfor har vi her samlet vores udvalg af garn, som har bestået Garnspecialistens vurdering og vil være godt til vævetrend. Desuden er garnet på cones.

Viser 1–20 af 39 resultater

BILLIGT GARN TIL VÆVNING

Her finder du vores kæmpe store udvalg af garn velegnet til trend i vævning. Når man væver, bruger man typisk tyndt garn, som er vundet op på cones. Det er rigtig vigtigt, specielt når man laver trend. Dels fordi trendtrådene skal bevare ens spænding, og dels fordi trådene tit er rigtig mange meter lange. Det duer ikke med knude i trend (kæden), og derfor er det ikke optimalt at bruge garnnøgler

Spænding er som nævnt også som nævnt en rigtig vigtig faktor, som ikke kan opretholdes med “dansende” nøgler.
Derudover er garn i nøgler typisk lidt mere elastisk end garn på cones. Det duer hellere ikke i trend, igen pga. spændingen.

I denne kategori finder du billigt garn til vævning, som egner sig til trend. Vi har valgt kun at vise trendstærke garner og garn som kommer på cones i denne kategori , mest fordi man kan i princippet skyde (væve islæt) med hvad som helst. Så længe trendtrådene ligger snorlige og er faste, kan du bruge lige det, du har lyst til til islæt.

Du kan væve med helt almindeligt garn, men også garn med spændende struktur (bouclé eller mohair) eller egenskaber (krympende, elastiske garner), men også med spindefibre eller hestehår og endda med trægrene 🙂 Mulighederne er uendelige.

Scroll to Top