Rustik Uld med Nylon (250g)

Flyttesalg - 50%

Produktinformation:

Materiale

21% mohair 21% alpaka 18% merino 40% nylon

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 200 m

Form

Fed á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pind 3-5 mm

Original price was: 75,00 kr..Current price is: 37,00 kr.. (15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

21% mohair 21% alpaka 18% merino 40% nylon

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Fed á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pind 3-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 329 l vand
ca. 6 kg CO2
ca. 2 KwH

Hjælp os med at give nyt liv til overskudsgarn fra modeindustrien. Sammen passer vi på jordens ressourcer. Tak for det :)

RUSTIKT ULDGARN MED NYLON

Skal du lave en lun og robust overgangsjakke til spirende forårsdag og kølige efterårstimer? Så har vi her et godt bud på et stærkt og rustikt uldgarn i mange dybe farvenuancer.

Garnet har en gennemløbende sort nylontråd, hvorom uldfibre i en blanding af mohair, merino og alpaka snor sig. Den sorte tråd giver en mørk dybde til alle farvevarianterne. Der er tale om et rustikt uldgarn, som vi ikke vil anbefale til brug direkte på huden. Til gengæld har det et dejligt meleret udtryk med en let børstet overflade, som vil gøre sig perfekt til store overtrækstrøjer, kraftige cardigans eller jakker.

Strikkeprøver

Vi har strikket prøvelapper af rustikt uldgarn. Både alene og i kombination med Italiensk Merino. Alene trækker Rustik Uld med Nylon desværre skævt i glatstrik. Kombinerer du det rustikke uldgarn med et andet garn, som italiensk merino bliver resultatet fint, jævnt og lige 🙂

  • Rustik Uld med Nylon + Italiensk Merino på pind 6 mm: 10 cm = 15 masker
  • Rustik Uld med Nylon på pind 3 mm: 10 cm = 22 masker (trækker skævt)

Find den rette opskrift

Når du skal have den rustikke uld på pindene, har du mulighed for at være ekstra kreativ og planlægge et projekt, der passer til lige præcis dette garns kvaliteter og egenskaber. Skal det være en varm cardigan i glatstrik, kan du bruge denne gratis opskrift fra Drops: Hidden Forest Cardigan. En klassisk cardigan med en strikkefasthed på 15 masker pr. 10 cm. Det passer perfekt til kombinationen af Rustik Uld og Italiensk Merino.

Hvis du vil strikke Rustik Uld med Nylon alene, kan vi foreslå en smuk strukturstrikket cardigan med perlestrik og snoninger: Summertime Twist er en gratis opskrift fra Drops.

Endelig kan du naturligvis kombinere det rustikke uldgarn med utallige andre garnkvaliteter og opnå det look, du synes allerbedst om. Kig dig omkring i vores store udvalg af skønt garn.

Mangler du knapper?

Så kan vi selvfølgelig også hjælpe. Garnspecialisten har et stort udvalg i knapper både med og uden bling, der kan sætte prikken over i’et på din jakke eller cardigan.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top