GARN TIL FARVNING

Garn til farvning er mange ting. Her har vi samlet de af vores garnpartier, som byder på naturhvide og andre lyse varianter, som er et godt udgangspunkt for farvning. Vil du farve med syrefarver skal du gå efter garn af animalske fibre eller syntet. I kategorien her finder du også garn af plantefibre. Så kan du frit vælge det garn og de fibre, som egner sig allerbedst til din farvemetode.

Viser 1–20 af 43 resultater

GARN TIL PLANTEFARVNING OG SOLFARVNING
Her har vi samlet forskellige garnkvaliteter, der egner sig til farvning, bl.a. gennem plantefarvning og farvning med syntetiske (fx Remazol) farver. Disse garner karakteriserer sig ved at være naturgarner og er derfor modtagelige for farvning uden yderligere tiltag end selve farvningen.

Garnerne kan være ubleget, bleget eller være i farven ecru for at være modtagelige overfor de farver, som du går efter. Ellers kan garnerne være i svage, lyse farver, som kan bidrage med flotte effekter i dit indfarvningsprojekt. Så gå efter de lyse farver i udvalget af garner forneden. Priserne ligger helt ned på 10 – 15 kr. per 50 gram.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.