GARN TIL FARVNING

Når det gælder garn til farvning, er der er mange muligheder. Her har vi samlet de af vores garnpartier, som byder på naturhvide eller andre lyse varianter, som er et godt udgangspunkt for farvning. Vil du farve med syrefarver skal du gå efter garn af animalske eller syntetiske fibre. I kategorien her finder du også garn af plantefibre. Så kan du frit vælge det garn og de fibre, som egner sig allerbedst til din farvemetode.

Viser alle 12 resultater

GARN TIL FARVNING

Garn til farvning åbner op for et kreativt univers af farvemuligheder. Ved at vælge hvide eller naturlige garnfibre kan man eksperimentere med forskellige farveteknikker og skabe unikke resultat. Ved at bruge farvestoffer som plantefarver, syntetiske farver eller naturlige pigmenter kan man give garnet en personlig og levende farve.

Her har vi samlet forskellige garnkvaliteter, der egner sig til indfarvning, bl.a. gennem plantefarvning og farvning med syntetiske (fx Remazol) farver eller syrefarver.

Garn til farvning kan være ubleget, bleget eller være i farverne ecru eller råhvid for at være modtagelige overfor de farver, som du går efter. Ellers kan garnerne være i svage, lyse farver, som kan bidrage med flotte effekter i dit indfarvningsprojekt. Så gå efter de lyse farver i udvalget af garner forneden.

GARN TIL PLANTEFARVNING

Overvejer du at farve garn selv ved brug af planter, så skal du kigge efter 100 % uldgarn. Det er det bedste garn til plantefarvning. Men man kan sagtens forsøge sig med bomuld, hør eller silke og andre animalske og vegetabilske fibre med gode resultater. Uldgarn tager bare bedst imod farverne. Er der syntetiske fibre i dit garn, vil de med høj sandsynlighed forblive ufarvede. Dette kan skabe nogle sjove effekter, hvis man plantefarver to-trådet garn, som f.eks består af 1 tråd uld og 1 tråd akryl.

BILLIGT FARV SELV GARN

Uanset om det er plantefarvning, syrefarvning, solfarvning eller noget helt andet, så er det her, vi gemmer alle slags farv-selv-garn. Disse kommer i alle materialer og former. Det er mest optimalt at vælge garn i bundter, men man kan sagtens bruge garnnøgler eller garn på cones. De skal bare vindes op til fed, inden du går i gang med at farve. Ellers risikerer du, at farven tager ikke jævnt imod hele vejen igennem.

Mulighederne er uendelige, og indfarvet garn gør det muligt at udtrykke sin kreativitet og skabe noget særligt i hver enkelt tråd.

Scroll to Top