GARN TIL MASKINSTRIK

Hos Garnspecialisten finder du et exceptionelt online udvalg af garn til strikkemaskiner. Vi har nemlig masser af garn på spoler og cones, som derfor er lige til at anvende i maskinen. Garnet i denne kategori passer med en eller flere tråde til standard strikkemaskiner. Søger du garn til grovstrikker, kan du med fordel kigge under garn på cones, hvor du også finder kraftigere garnkvaliteter.

Viser 1–20 af 24 resultater

BILLIGT GARN TIL MASKINSTRIK

Ejer du en strikkemaskine? Så skal du bruge garn fremstillet specielt til maskinstrik. Maskinstrikkegarn (eller maskingarn) er typisk vundet op på cones og er tyndere og mindre elastisk end almindeligt garn til håndstrik. Vi har et stort udvalg af maskingarn til både finstrikker, standardstrikker og grovstrikker.

GARN TIL FINSTRIKKER

Med finstrikker kan du strikke de fineste og fnugletteste sjaler, trøjer og sommertops. Her bruger man meget tyndt garn, som er vundet på cones og som, i tykkelsen, minder næsten om sytråd. Vi har et stort udvalg af garn til finstrikker, i mange forskellige tykkelser og materialer.

GARN TIL STANDARDSTRIKKER

Til standardstrikker bruger man typisk garn i tykkelse svarende til p 2 – 5 mm. Er garnet i den tynde ende kan du altid strikke med 2 tr sammen. I denne kategori gemmer vi et pænt udvalg af maskinstrikkegarn til markedets laveste priser. Her finder du standard maskingarn, men også nogle sjove garner med spændende tekstur eller egenskaber. Ved hvert garn kan du se vores anbefalinger i forhold til spænding og anvendelse.

BILLIGT GARN TIL GROVSTRIKKER

Har du en grovstrikker, skal du som regel bruge lidt kraftigere garn end garn til standardstrikker. Det ville typisk være garn som svarer til håndstrik tykkelse på ca. 5 mm og oppe. Med grovstrikker kan du strikke tykkere vintertrøjer og andre accessories. I denne kategori finder du selvfølgeligt også garn til grovstrikker… på cones 🙂

KAN MAN MASKINSTRIKKE MED GARNNØGLER?

Det er altid bedst at strikke på maskine med garn på cones. Det er fordi cones står godt og fast på gulvet og ruller ikke rundt, som ganrnøgler gør. Det forstyrrer nemlig spændingen, som påvirker udseende af dit strik. Man kan dog godt maskinstrikke med garnnøgler. Det du skal sørge for er, at de ikke “danser” rundt på gulvet. Det gør du feks. ved at stille garnnøglerne i en spand med høje kanter. Det er ikke helt optimalt mht spænding, men det hjælper en del 🙂 Vil du strikke som en pro, så kig i denne kategori – her handler det nemlig kun om maskingarn på cones 🙂

 

 

Scroll to Top