KNAPPER

Se vores fine udvalg af knapper for kun 5 kr. Vi har både de klassiske knapper, retroknapper og knapper med bling.

Viser alle 16 resultater

BILLIGE KNAPPER

Mangler der den sidste prik over i’et på dit garnprojekt? Så er det måske knapper, du mangler? De kan nemlig gøre rigtig meget for det færdige resultat af dit strikketøj eller hækleprojekt.

Du behøver ikke nødvendigvis bruge knapperne kun til at lukke din cardigan. De kan sagtens bruges som pynt, fx til skuldrene. Mange bruger også knapperne til patchwork.

Hos os finder du metalknapper, 2- eller 4-huls knapper, kokosknapper eller plastikknapper, ensfarvede eller med mange farver. Vi har alt fra de helt store til en jakke og ned til de helt små – til en nuttet babysweater.

MARKEDETS BILLIGSTE KOKOSKNAPPER

Hos os finder du nogle af markedets billigste knapper og de kommer i alle farver, former og materialer. Især vores kokosknapper er super populære, netop pga. deres lave pris. De er meget stærke, bunden er netop lavet af kokos og toppen er dekoreret med farvet emalje. Knapperne har 2 huller og fås i 2 forskellige størrelser.

Prisen er 5 kr. pr. knap uanset størrelsen 🙂

BILLIGE BLINGKNAPPER TIL PETITEKNITS MODELLER

Som noget andet super lækkert har vi billige blingknapper, som man tit bruger i de ultra populære PetiteKnits strikkeopskrifter.

De har den rigtige diameter, som passer til de fleste opskrifter. De kaldes for bling knapper, fordi de indeholder små “diamanter” som skinner igennem 🙂

Som alternativ skal du overveje vores guldknapper, med eller uden motiv. De er måske lidt mere diskrete, men ikke mindre flotte.

Selv blingknapper til PetiteKnits opskrifter får du for bare 5 kr. pr. styk!

Scroll to Top