Kokosknapper 23 mm (1stk)

5,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

FLOTTE KOKOSKNAPPER

Mangler du knapper? Så skal du se de skønneste knapper vi har fundet til dig. De er lavet i kokos, hvor der er lagt et lag emaljeglasur over. Her giver farven i glasuren en rigtig flot kontrast til selve kokostræet i knappen. Der er flere forskellige farver at vælge mellem, som du kan finde i oversigten over varianter. Vi har dem i 2 størrelser, så hvis du også vil have dem i 18 mm har vi også det 🙂

Knapper plejer jo ikke at være billige. Normalt koster disse knapper i kokos ca. 20 kr./stk. Ved at du køber dem hos os, får du en knap til intet mindre end 5 kr. Det er da et rigtig godt tilbud, ikk’? 🙂

  • materiale = kokos
  • størrelse  = ca. 23 mm i diameter
  • hul = 2 huller

Kokosknapper er en smuk og naturlig tilføjelse til dit strikke- eller hækleprojekt. Disse knapper er lavet af kokosnøddeskaller, som er blevet skåret og formet til en flad cirkulær form med en diameter på 23 mm. De er designet med fire huller, der gør det nemt at sy knappen direkte på dit strikke-  eller hækletøj.

Kokosknapperne er dækket af en lag glasemalje i forskellige farver. Dette giver knapperne en glat og skinnende overflade, samtidig med at det naturlige udseende af kokosnøddeskaller bevares. Glasemaljen giver også knapperne en beskyttende overflade, der gør dem holdbare og modstandsdygtige over for brug og slitage – og er derved perfekte til alt slags designs – trøjer, cardigans, jakker og tasker.

Kokosknapperne er ikke kun smukke, men også nemme at bruge. De kan nemt sys på dit projekt ved hjælp af to huller, der er designet til formålet. De vil også blive et smukt og unikt element på dit projekt og tilføje et strejf af naturlig skønhed til dit færdige produkt.

Så hvis du leder efter en smuk og bæredygtig tilføjelse til dit strikke- eller hækleprojekt, er kokosknapperne det perfekte valg!

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top