BÅNDGARN

Vores udvalg af billigt båndgarn online giver dig mulighed for at skabe skønne tilføjelser til din sommergarderobe. Båndgarn er drøjt i brug og strikkes ofte på de lidt tykkere pinde, så dit projekt skrider hurtigt frem. Er du vild med tasker, puder eller andet boligtilbehør kan du opnå flotte og faste strukturer ved at strikke båndgarn på lidt tyndere pinde.

Viser alle 6 resultater

Spændende garn

Båndgarn er en spændende og unik type garn, der skiller sig ud fra de mere traditionelle garner. Det adskiller sig ved sin flade, båndlignende struktur, der giver det et karakteristisk udseende og varierende bredde.

BILLIGT BÅNDGARN

Find Danmarks største udvalg af båndgarn lige her 🙂 Vi har alle slags – i alle mulige materialer, tykkelser og farver. Garnet kaldes også tekstilgarn og stofgarn.

HVAD ER BÅNDGARN?

Denne type garn består af en meget tynd og fin tråd, som er strikket til en tube, der herefter er strøget flad til et bånd. Dette giver garnet et let og enkelt udtryk. Garnet lægger sig superflot, når du arbejder med det.

Den mest populære type båndgarn vil være fremstillet af bomuld, men man kan også finde det i viskose eller syntetiske fibre. Garnet er typisk fremstillet af overskudsmateriale fra tekstilindustrien.

BÅNDGARN TIL HÆKLING OG STRIK

Dette er en utroligt holdbar garntype og egner sig derfor ikke kun til strik men i særdeleshed til hækling. Du kan hækle de smukkeste sommerbluser eller sommertoppe både til voksne og børn. Derudover er det perfekt til interiør som fx tæpper, puder, gulvtæpper eller brødkurve. Vil også være flot til tasker eller som effektråd.

Strikker du, er det en god ide at vælge lidt større hulmønster med løse masker eller løbemaske-effekter på store pinde, men du kan også sagtens strikke det bare tæt.

Båndgarn åbner døren for kreativitet og inspiration, og med sin unikke struktur kan det give en anderledes og moderne tilgang til strikning eller hækling. Så næste gang du ønsker at skabe noget specielt, bør du overveje at inkludere båndgarn i dine projekter.

Scroll to Top