GARN PÅ CONES

Garn på cones eller spoler kan anvendes til alle former for håndarbejde. Helt oplagt er det at vælge garn på cones til strikkemaskine, vævning og tufting. På cone får du nemlig garnet velordnet og i lange ubrudte forløb, som gør det lige til at gå til.
Vi vejleder gerne i, hvordan du nemt og enkelt kan trække flere tråde fra en enkelt cone uden at vinde garnet op først – så er det supernemt at bruge din cone til håndstrik, selv hvis garnet er tyndt.

Viser 1–20 af 63 resultater

BILLIGT GARN PÅ CONES

Er du i gang med at maskinstrikke, væve eller tufte? Så får du helt sikkert glæde af garn på cones. Du er kommet til det rigtige sted – vi har nemlig Danmarks største udvalg af garn på cones. Hos os gemmer vi mere end 10 tons garn cones på lager 🙂

GARN TIL MASKINSTRIK & TUFTING

Strikker du på maskine eller har du erhvervet dig en tufting maskine, så er det en kæmpe fornøjelse at arbejde med cones. De står nemlig “stille” på gulvet og “danser ikke rundt” mens du arbejder. Derudover sikrer du dig, at spændingen forbliver ens.

Har du alligevelen masse nøgler derhjemme, som du gerne vil bruge til maskinstrik eller tufting, har vi en lille tip til dig – kom nøglen i en stor spand, så hopper den ikke rundt over det hele 🙂

GARN TIL VÆVNING

Vævning med garnnøgler er næsten umuligt, især når man laver trend. For det første skal du bruge lange strimler garn, tit på 5-10 meter, og det er besværligt med små nøgler. For det andet skal du have godt styr på spændingen, som også er udfordrende med nøgler. Det er derfor vævere elsker cones 🙂

Garnet er som regel også mindre elastisk end nøglerne, hvilket også er en fordel ved vævning. Det eneste du skal passe på med, når du vælger er garn med elastan. Det er ikke optimalt til vævning, fordi det færdige arbejde bliver skævt.

GARN TIL STRIK & HÆKLING

Man kan sagtens strikke eller hækle direkte fra cones uden at spole garnet om til nøgler. Det bedste ved cones er, at man ikke behøver at hæfte så mange ender (eller binde knuder), da garn på cones tit er spolet om i større portioner (gerne 500-800g) i stedet for nøgler (50-100g). Du behøver heller ikke at tænke over indfarvning. Og som en lille bonus – så er cones i de fleste tilfælde en del billigere end nøgler.

Scroll to Top