UNIKT EFFEKTGARN

Vi giver dig her et overblik over garn med forskellige effekter. Det kan være det letteste og luneste blowgarn, garn der skifter tykkelse, garn med pailletter eller tweedgarn – kort sagt garn der ikke er traditionelt spundet. Vi håber, du har lyst til at lege med effekterne og give endnu mere liv og personlighed til dine projekter.

Viser 1–20 af 23 resultater

UNIKT EFFEKTGARN

Leder du efter noget helt unikt effektgarn, som hverken du eller andre sjældent eller måske aldrig har set før? Så gemmer vi sikkert noget til dig her 🙂

Hos Garnspecialisten er vi nemlig kendte for nogle super specielle garner, som ingen andre har. Det kan være garn spundet af anderledes materialer eller tilsat sjove effekter.

Det er svært at opsummere, hvilke garner du kan finde her. Det er nemlig ofte også en overraskelse for os. Tit har vi fx crepegarn, plysgarn eller stigegarn, men vi har også før haft garn med små overspundede stykker (såkaldt “grisehalegarn eller ormegarn”), garn med latex, gummi, tang eller tilsat andedun 🙂 Det er nogle sjove emner, som vi altid glæder os rigtig meget til at vise til jer.

Vi samarbejder med de bedste og mest innovative leverandører af garn og tekstiler i Italien. Derfor får vi jævnligt forsyninger af super unikt garn, som vi aldrig har set før. Og vi har ellers set en del garn i vores tid på lageret – i hvert fald over 100 tons sammenlagt 🙂

BILLIGT UNIKT GARN

Endnu en bonus til unika elskere – lige som alt andet er garn i denne kategori også overskudsgarn. Det vil sige, at det kun kommer i begrænset antal af cones, og når de er udsolgte, kan vi ikke skaffe dem igen. Du kan derfor glæde dig til unikt garn i lille mængde. Det kan ikke være bedre.

… hov – fik vi sagt, at du selvfølgelig også får markedets laveste priser på effektgarnet? Læs mere om vores prisgaranti her og sammenlign os meget gerne med andre.

Scroll to Top