FLUFFY GARN

Vi elsker fluffy garn. De tykke, børstede garnkvaliteter er perfekte til vamsede voluminøse trøjer og cardigans med den perfekte kombination af varme og lethed. Mohair-følgetrüd er ogsü en børstet garntype, som du derfor vil finde her i kategorien. Som sine kraftigere slÌgtninge tilfører børstet mohair fylde, blødhed og varme til ethvert projekt.

Viser alle 14 resultater

BILLIGT FLUFFY GARN

Er du ogsĂĽ vild med de fnuglette, fluffy og bløde garner, sĂĽ er du kommet det rette sted. Her gemmer vi al slags flødeskum – helt uden kalorier 🙂

Børstet garn er helt klart vores bedst sĂŚlgende type garn, og det forstĂĽr vi godt. Det kan bruges til stort set alt. Til tynde og tykkere pinde – og til alt muligt, fx sjaler, sweaters, huer, vanter, puder og hyggetĂŚpper.

HVAD ER FLUFFY GARN?

Fluffy eller børstet garn starter typisk som bouclÊgarn. Garnet er derefter børstet godt igennem, sü man ikke lÌngere kan se løkkerne. Det er ogsü i denne proces, man sørger for, at garnet bliver ualmindeligt blødt og für sin lethed og fylde.

BILLIGT BØRSTET MOHAIR

Danmarks mest populÌre fluffy garnmateriale er helt klart mohair. Mohair kommer fra mohairgeder og bliver ualmindelig blødt, nür det børstes. Den mest kendte garnblanding er mohair silke, som kombinerer blødhed fra mohair og glans fra silke pü en rigtig flot og luksuriøs müde. Silke giver samtidig styrke og holdbarhed til garnet.

Silke og mohair er desvÌrre ogsü nogle af de dyreste materialer pü markedet. Men heldigvis har vi ofte nogle lÌkre og lige sü flotte garnalternativer til silk/mohair i den rigtige prisklasse. For at holde omkostninger nede bruger man tit børstet alpaka eller merino i stedet for mohair samt akryl i stedet for silke.

FLUFFY GARN TIL BABYTØJ

Der er mange delte meninger om brug af fluffy garn til babystrik. Der er ingen beviser for, at børstet garn er decideret skadeligt for helt smü børn. Dog er det vores oplevelse, at südant type tøj i hvert fald er upraktisk. Det er fordi, de smü fibre kan fnulre og sÌtte sig pü de smü fingre, som tit ender i munden, og som kan genere de smü nuttede vÌsner. Vil du gerne strikke noget ultrablødt til din baby, vil vi anbefale, at du finder noget super lÌkkert garn i vores babystrik kategori i stedet for.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gĂĽ glip af lĂŚkre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om mĂĽneden, sĂĽ du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.