Garn udsalg

Køb bæredygtigt garn online fra vores garnlager. Du finder vores garn udsalg af lækkert og billigt garn lige her. Ved at bruge søgefunktionen til venstre kan du finde frem til tilbud på det garn du er mest interesseret i eller frasortere det garn, der ikke er relevant for dig.

Viser 1–20 af 195 resultater

TILBUD PÅ GARN

Vores garn udsalg består af et stort udvalg af kvalitetsgarn, der er billigt garn, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Her finder du virkelig gode tilbud på garn fra garn restpartier. Heraf er størstedelen restpartier af garn fra tekstilproduktion i industrien, men herudover er der også udgåede partier fra diverse brands indenfor garnsalg. Det gælder både vævegarn, kniplegarn, knyttegarn, garn til strikkemaskine og broderigarn. Dette udelukker bestemt ikke hæklegarn og strikkegarn.

I vores garn udsalg online kan du finde et stort udvalg af uldgarn, bomuldsgarn, hørgarn, silkegarn, mohairgarn, akrylgarn og ikke mindst effektgarn.

Vi tilstræber hele tiden at have gode tilbud på garn og med et bredt udvalg. Herunder indgår strikkegarn, hæklegarn, vævegarn eller andet garn. Kig derfor ofte ind herind for ikke at gå glip af lige netop det garn, som falder i din smag og pengepung. Fx har vi til tider udsalg af garn, hvor du kan finde unikke eller særlige typer af garn, som du ikke finder andre steder.

Fælles for alle de tilbud vi har på garn er, at de alle er af høj kvalitet. Du vil samtidig på de enkelte produktsider kunne se om de egner sig til strik, hækling, strikkemaskine eller vævning.

Leder du efter en større mængde garn, bør du også kigge på muligheden for at benytte dig af vores engrostilbud (også til private). Vi kan nemlig tilbyde dig yderst favorable priser, hvis du tilbyder at købe en ekstraordinært stor mængde af garn eller at aftage et helt restparti.

Nu har vi ikke kun tilbud på garn, men også diverse tilhør til garn. Du kan derfor finde strikkepinde, hæklenåle og bøger der kan inspirere dig. Vi har sågar tilbehør til strikkemaskiner, såvel som krydsnøgleapparater til yderst konkurrencedygtige priser.

Udover garn og tilbehør til garn tilbyder vi også kurser, der relaterer til garn. Kig gerne ind og find vores aktuelle valg af kurser.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.