GARNTILBEHØR

Her finder du vores store udvalg af garntilbehør, såsom strikkepinde og hæklenåle, knapper, hobbybøger, sakse, nåle eller maskemarkører. Her gemmer vi også reservedele til maskinstrik samt gavekort, kurser eller syrefarvepulver og kits.

Viser 1–20 af 114 resultater

KØB UDSTYR TIL GARN

Vi har et spændende udvalg af diverse garntilbehør, såsom knapper, strikke- og hæklebøger, udstyr til din strikkemaskine, syrefarver til farvning af garn og diverse grej, som kan højne fornøjelsen af dit strikke- eller hækleprojekt.

Garntilbehør behøver ikke at koste formue. Der er mange dele (feks. maskemarkører, maskeholdere eller maskewires…) man selv nemt kan lave ude af noget, man allerede har liggende derhjemme. Men det er helt klart en god idé at investere i noget af dette tilbehør, som gør at strikning foregår hurtigere og fejlfrit og forbliver en fornøjelse.

Hos os behøver du altså ikke gå på kompromis med kvaliteten, og du kan sagtens nå langt på et lille budget. Vi har nemlig mange små dimser til diverse håndarbejde, feks. nåle, maskemarkører og maskewire, som tit ikke koster mere end en tier.

Garntilbehør kategorien opdateres løbende, alt efter hvilke produkter, vi kan skaffe hjem. Som regel er det produkter fra nedlagte (garn-)butikker eller større restpartier, som har ligget et stykke tid hos producenten. Kvaliteten fejler altså intet – og der også derfor, prisen er helt ned i bund.

BILLIGT STRIKKETILBEHØR

Hos os kan du altid købe Knitpro strikkepinde og hæklenåle til lavpris. Vi sælger diverse mærker indenfor strømpepinde, jumperpinde og rundpinde, som både er udskiftelige eller faste. Her finder du forskellige mærker, feks. Cubics, som er kvadratiske og derfor rigtig gode til strikkere med gigt.

Nuværende sortiment er et større restparti fra en nedlagt garnbutik og det er også derfor vi kan tilbyde markedets absolut laveste priser på alle vores KnitPro produkter. Udvalget er begrænset og sælges først-til-mølle.

KNITPRO SMARTSTIX STRIKKEPINDE

Vores mest populære Smartstix strikkepinde forhandler vi som fast sortiment til faste lave priser. Vi fører hele kollektionen i alle størrelser. Vi bestræber os på altid at have dem på lager. Skulle de være udsolgt, kan du roligt kontakte os, så bestiller vi dem hjem til dig.

GIV GARN ELLER FARVEKITS I GAVE

Mangler du en last-minute gave til en du holder af?  Så skal du overveje vores elektroniske gavekort. Du vælger selv beløbet. Så kan modtagere vælge at bruge det til at købe en masse lækkert garn.

Eller modtageren kunne bruge det til et syrefarvningskit, med alt-hvad-du-skal-bruge, hvor man selv kan afprøve kunsten at farve sit eget garn 🙂 Derudover forhandler vi også pulver til syrefarvning, både i små og store bøtter. De kommer i 13 basisfarver og kan blandes op til alle regnbuens farver. Dem kan du bruge til den berømte håndfarvnings teknik “speckles”.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.