Fra 200,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

GAVEN TIL EN DER ELSKER GARN

Gavekort til Garnspecialisten.dk er en oplagt gave til en, der er helt vild med garn. Det kan være svært at vide præcist hvilket garn, der vil gøre størst lykke hos modtageren. Med gavekortet kan du ikke gå galt i byen! Her er det helt op til den glade modtager at vælge, hvad der skal i kurven.

Gavekortet er ikke kun til garn

Gavekort giver mange muligheder – ikke kun til køb af garn – det kan nemlig også bruges til fx strikkepinde, strikkeopskrifter og andet garntilbehør. Ja, faktisk til hele Garnspecialistens sortiment 🙂

Du kan vælge et beløb mellem 200 – 1.000 kr.

Efter betaling modtager du en e-mail fra os indenfor 2 arbejdsdage. Vedhæftet mailen finder du et gavekort, som du kan printe og give til modtageren, eller videresende som elektronisk fil. Gavekortet kan bruges til køb i webshoppen, men der er også mulighed for at bruge gavekortet til køb i vores garnbutik i Kokkedal.

Gavekortets gyldighed

Garnspecialistens gavekort er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top