PIND 6-7 MM

Strikkepinde i størrelse 6-7 mm er ideelle til at strikke f.eks. sweatre og cardigans med. Deres tykkelse gør dem velegnede til forskellige strikketeknikker og giver mulighed for at skabe smukke detaljer i strikketøjet. De er også behagelige at arbejde med og giver en fin strikkeoplevelse.

Viser alle 13 resultater

PIND 6-7 MM

Pind 6-7 mm er en populær strikkepindestørrelse blandt strikkere over hele verden. Denne mellemstore tykkelse giver et godt afbalanceret resultat, og pindene er velegnede til en bred vifte af projekter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, kan disse pinde være et værdifuldt værktøj i din strikkekurv.

Allround strikkepinde

Strikkepinde i tykkelserne 6, 6½ og 7 mm er en ideel størrelse til trøjer, sweatre, sjaler, huer og tørklæder. De er også velegnede til forskellige strikketeknikker som glatstrik, vrangstrik og snoninger.

Mønstre som snoninger og huller kommer virkelig til deres ret på disse pinde, og de kan tilføje dybde og interesse til ethvert projekt.

Forskelligt materiale

Når det kommer til materialet på strikkepindene, er der flere valgmuligheder at vælge imellem. Mange foretrækker pinde lavet af træ, da de giver en naturlig følelse og varme i hænderne. Andre foretrækker metalpinde, som er glatte og glider godt over garnet. Det er også muligt at få strikkepinde i plastik eller kulfiber, som er lette og holdbare.

Spring ikke strikkeprøven over

En strikkeprøve er en lille prøve, hvor man strikker et stykke i det ønskede mønster og måler hvor mange masker og pinde Ved at lave en strikkeprøve kan du sikre dig, at de valgte strikkepinde og det valgte garn passer med den opskrift, du har lyst til at gå i gang med.

Find opskrifter til pind 6-7 mm

Det er ikke svært at finde opskrifter, som passer til strikkepinde i tykkelsen 6-7 mm.

Her er lidt eksempler:

God strikkefornøjelse.

Scroll to Top