Lamu Bomuld Akryl (650g)

Produktinformation:

Materiale

46% bomuld 46% akryl 8% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 95 m

Form

Cones á ca. 650 gram

Pris ved 50 gram

15 kr.

195,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

46% bomuld 46% akryl 8% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 95 m

Form

Cones á ca. 650 gram

Pris ved 50 gram

15 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 886 l vand
ca. 12 kg CO2
ca. 5 KwH

Når du vælger overskudsgarn, er du med til at spare på jordens ressourcer - Tak for det :)

VEGANSK GARN MED BOMULD OG AKRYL

Et vegansk garn med bomuld og akryl i skønne farver, der er lige til at blive glad af 🙂 Garnet er utrolig blødt og fremstår toplækkert med sin lette og fluffy tekstur. Lamu Bomuld Akryl er fremstillet som en hestetømme, hvilket tilfører både struktur og et luftigt udtryk til garnet og dit færdige produkt. Ønsker du at fremhæve garnets smukke struktur, anbefaler vi at strikke det løst hellere end fast. Det vil give garnet bedst mulighed for at fremvise den fine struktur i hestetømmen.

Varmt garn uden uld

Lamu er vegansk garn med bomuld og akryl, samt en lille andel polyamid, som står for slidstyrke. Der kan være mange gode grunde til at ville vælge garn uden uld. Nogle er ekstra sensitive og oplever at uldfibre kradser og generer huden. Nogle ønsker at undgå animalske produkter fuldstændig. Lige meget hvilken grund du har, tilbyder Lamu Bomuld Akryl et blødt og lunt alternativ til uldgarn.

Strikkefasthed

Vi har strikket en prøve i Lamu Bomuld Akryl på henholdsvis pinde 6 mm og 7 mm. Herunder ses strikkefastheden:

  • 1 tråd på pind 6 mm: 10 cm = 15 masker
  • 1 tråd på pind 7 mm: 10 cm = 13 masker

Husk at vi alle strikker forskelligt, så lav altid din egen prøvelap for at bestemme den bedst egnede pindestørrelse til dit projekt.

Strik en kjole – opskriften er gratis

Vores søde praktikant Tine, har strikket den skønneste lange kjole i striber af Lamu Bomuld Akryl og Bubble Fluffy Alpakagarn (se foto øverst på siden). Tine har benyttet gratisopskriften Almond Breeze Sweater fra DROPS og forlænget til kjole. Følg opskriften som normalt til et stykke under ærmerne, og fortsæt lige ned til ønsket længde. Husk, at kjolen kan strække sig lidt, så du kan strikke den lidt kortere, end du ønsker det færdige resultat. Ærmerne har hun strikket korte og afsluttet med en ombukket kant. Kjolen vil også være flot med lange ærmer.

Garnalternativ til Townhouse Tee

Zuzana har strikket den skønne tee med de flotte symmetriske udtagninger (se foto øverst på siden). Opskriften er Townhouse Tee fra Trine Eger Nielsen.

Garnalternativ til Ballonjakken

PetiteKnits smukke Ballonjakke kan strikkes i en farveglad, let og vegansk version ved at anvende Lamu Bomuld Akryl. Strikkefastheden er her angivet til 13,5 masker pr. 10 cm, som du nemt vil kunne ramme med dette garn.

Garnalternativ til Spice Up Your Life Sweater

Hvad med en festlig strikket sweater til vinterens højtider? Popknits Spice Up Your Life er et både elegant og overraskende bud på festlig strik, hvor du får lov at vise lidt hud 🙂 Og strikkefastheden sidder lige i skabet på pind 7 mm!

Garnalternativ til Cardigan no. 8

Ønsker du dig en klassisk blød og lun cardigan til at smide over et hvert outfit – så tag et kig på My Favourite Things Knitwears Cardigan No. 8. Strikkefastheden angives i opskriften til 15 masker pr. 10 cm, hvilket passer perfekt til vores resultat med Lamu på pind 6 mm.

Billigt vegansk garn til vinterstrik

Lamu vegansk garn med bomuld og akryl kommer på cones á ca. 650 gram til en pris. der svarer til kun 15 kr. pr. 50 gram. Portionstørrelsen varierer lidt og i mange tilfælde vil du finde op til 800 gram på en cone. Og du skal ikke være bekymret; du vil naturligvis ikke få en cone med mindre garn end de 650 gram, vi lover 🙂 De smukke nuancer vil lyse op på en hver halvgrå dag. Garnet egner sig både til strik, hækling, tufting og sågar vævning. Så her har du muligheden for at skabe dit helt eget værk i en lun, blød, vegansk og uldfri garnkvalitet.

Har du set vores sortiment af Mindful Collection strikketilbehør?

Vi har fyldt hylderne op med det smukkeste strikketilbehør fra Mindful Collection, som er KnitPros serie af strikkepinde mm. alle dekoreret med traditionelle symboler for ro og glæde som lotusblomsten, chakraer og mandalaer. Tjek vores online udvalg af Mindful Collection. Måske finder du en gaveidé til dig selv eller en strikkeven:

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top