100-149M/50GR

Her finder du garn med en løbelængde på 100- 149 m pr. 50 gram. Forholdsvis tykt garn med mange anvendelsesmuligheder, f.eks. varme trøjer, sweaters og tørklæder.

Viser alle 19 resultater

100-149 M

Løbelængden angiver hvor mange meter, der er pr. 50 gram garn, og det er det, der beskriver tykkelse på garnet.

Jo højere løbelængde, jo tyndere garn.

Her fortæller vi altså om garn, hvor løbelængden er i intervallet 100-149 m.

Mellemtykt garn

Det er ikke det tykkeste garn, der findes, men har alligevel en tykkelse, hvor man forholdsvis hurtigt kan se, at der sker noget, når man arbejder med det.

En løbelængde på 100-149 meter pr. gram spænder ret vidt, og det betyder også, at størrelsen på de strikkepinde, du skal bruge, spænder vidt. Garn med den løbelængde kan strikkes på pinde fra 4 til 8 mm!

Jo lavere løbelængde, jo tykkere pinde.

Et billigt garnalternativ

Garn af denne tykkelse kan bruges til at strikke eller hækle forskellige typer projekter som trøjer, tørklæder, sjaler, hatte og endda tæpper.

Det vil være i denne kategori, du vil skulle finde et billigt garnalternativ til f.eks.

Strikkeprøve

Du må aldrig springe strikkeprøven over! Uanset om du vælger det garn, som foreslås i opskriften eller et andet garn, er det vigtigt at få tjekket om strikkefastheden passer.

Så start med at strikke en prøve med dit garn og med den pindetykkelse, der nævnes i opskriften. Passer strikkefastheden så ikke, kan du forsøge at justere lidt op eller ned i pindetykkelse.

Brug din kreativitet

Uanset hvilket projekt du vælger at bruge garn med en løbelængde på 100-149 m pr. 50 gram til, er det vigtigt at have det sjovt og være kreativ. Garnet giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og skabe noget unikt med dine egne hænder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.