GARN TIL BABYTØJ

At strikke til et kommende medlem af familien eller en venindes lille guldklump, synes vi, er noget af det skønneste. Derfor har vi altid et udvalg af garn til babystrik. Hvad enten du foretrÌkker naturens blødeste materialer, om du ønsker garn med ØKO-TEX certificering, akrylgarn eller superwash garn for let vask, har vi noget for dig.

Viser 1–20 af 68 resultater

BILLIGT GARN TIL BABYTØJ

Babyer har meget sart hud og derfor har de brug for materialer, som ikke kradser eller irriterer huden. Der er to ting, du bør overveje, inden du køber garn til dit babyprojekt.

  1. Materiale – er garnet blødt og allergivenligt?
  2. Vask – skal garnet hĂĽndvaskes, eller kan det ogsĂĽ maskinvaskes?

Hos os finder du det dejligste blødeste garn, som er perfekt til at svøbe en lille baby i. Det vil vÌre blødt uldgarn, som regel lavet af merinould, eller cashmere. Det kan ogsü vÌre silke eller blødt bomuldsgarn. Vi har ogsü et lÌkkert og mega blødt akrylgarn. Garn med andre syntetiske fibre er ogsü godt til babytøj, fordi de med fordel kan maskinvaskes. Og det er jo ren win-win for travle forÌldre.

ER MOHAIR GODT FOR BABYER?

Vi anbefaler at mohair (og andre fluffy garner, som fx alpaka eller angora) bruges i begrÌnset omfang til nyfødte og meget smü børn. Mohair er et loddent garn, og fibrene kan vÌre lidt generende for barnet at fü i munden.

ULDGARN TIL BABYSTRIK

Et rigtig dejligt babygarn er uldgarn. Uld varmer godt, bĂĽde om vinteren men ogsĂĽ om sommeren. Der er mange slags uldgarn, der er velegnet til babystrik. Det vigtigste er, at det ikke kradser.

Vores varmeste anbefalinger gĂĽr til merinould, cashmere eller alpakagarn – men pas pĂĽ de lodne og fluffy garner, som fx mohair eller angora – som beskrevet ovenfor. Husk, at uld strikketøj skal vaskes enten i hĂĽnden eller pĂĽ uldprogram. Kan du ikke overskue hĂĽndvask, er superwash behandlet uld et godt bud, det kan nemlig tĂĽle maskinvask pĂĽ 30-40 grader 🙂

SOMMERSTRIK TIL BABY

Har du et sommerbarn, sü vil vi anbefale ogsü at kigge efter garn med lidt plantefibre i. Her vil de fleste (bedste)forÌldre vÌlge bomuldsgarn eller viskose. Silkegarn er ogsü et fantastisk babygarn. Man kan ogsü vÌlge en blanding af merino/bomuld eller silke/hør.

ØKO-TEX CERTIFICERET BABYGARN

Uanset hvilke materiale du vÌlger, er øko-tex certificering en dejlig bonus, nür man vÌlger garn til babystrik. Du garanteres nemlig, at garnet er fri for skadelige kemikalier og farlige stoffer, som kan fremkalde allergier hos nyfødte børn.

Her har vi samlet büde øko-tex og ikke øko-tex babygarn. Vil du et skridt videre, kan du ogsü kigge ind i vores kategori med BÌredygtigt garn.

BILLIGT AKRYLGARN TIL BABYSTRIK

Akrylgarn er et af de mest praktiske garner til babystrik, ikke bare fordi det er utrolig blødt, men netop fordi man kan maskinvaske tøjet, uden at det filtrer eller krymper. Derudover er det tit det billigste garn pü markedet. Hos os finder du billigt akrylgarn allerede fra 5 kr. per nøgle.

STRØMPEGARN TIL BABYTØJ

Strikker du til en meget nysgerrig baby, som elsker at kravle rundt og gå på opdagelse, så skal du overveje at strikke eller hækle tøj i strømpegarn. Strømpegarn er som regel superwash behandlet uldgarn tilsat nylon. Dette gør, at a) garnet kan maskinvaskes på 30-40 grader og b) tøjet bliver utrolig slidstærkt. Den lille ny kan bare tonse rundt, uden at du skal bekymre dig om huller i bukserne eller på albuerne 🙂

STRIK OG HÆKLING TIL BABY

Der er rigtig mange ting, du kan strikke eller hĂŚkle til din baby. Det er utrolig givende, fordi det som regel er smĂĽ nuttede ting, man hurtigt kan blive fĂŚrdig med. Du kan strikke eller hĂŚkle diverse babytøj (bukser, strømper, huer, halsedisser, cardigans, køredragter eller bloomers) eller hĂŚkle accessories til hverdagsbrug. Om det er bamser, sutteklude, suttesnor, babytĂŚpper, babysvøb eller babyrangler – vi er sikker pĂĽ, at de bliver et hit 🙂

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gĂĽ glip af lĂŚkre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om mĂĽneden, sĂĽ du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.