SYREFARVNING

Farv dit eget garn i de skønneste farver med hjælp af vores gør-det-selv kits og syrefarvepulver.

Viser alle 3 resultater

ALT TIL SYREFARVNING

Farv dit eget garn! Garnspecialisten tilbyder alt hvad du skal bruge til syrefarvning af garn derhjemme – nemlig gør-det-selv syrefarvningskits eller syrefarvningspulver.

Syrefarvning af garn er en populær teknik til at farve garn. Denne teknik anvender syrefarver, som er farvestoffer, der kan fæstne sig på garnfibre under en syrebehandling. Ved hjælp af gør-det-selv kits til garnfarvning kan du farve garn i dit eget hjem.

Processen med at farve med syrefarver indebærer at opløse farvestoffet i varmt vand sammen med en syre, f.eks. eddikesyre. Derefter nedsænkes fibrene i farvebadet, og farvestoffet binder sig til tøjet under påvirkning af varme og tid. Efter farvningen bliver fibrene skyllet grundigt for at fjerne overskydende farvestof og syre.

Hos os finder du det perfekte garn til indfarvning – og til markedets laveste priser.

Garn til indfarvning kan være enhver type garn, der er lavet af en fiber, der kan tage imod farvestoffer under syrefarvning. Populære valg inkluderer uld, silke, bomuld og andre naturlige fibre. Der er også syntetiske fibre, der kan farves med syrefarver, som nylon og polyester. Garnet er som regel hvidt, lysegrå, ufarvet eller hvidt – som tager bedst imod farverne, men man kan sagtens farve på andre primær lyse nuancer.

Der er mange fordele ved at farve dit eget garn, herunder muligheden for at skabe unikke farver og farvekombinationer, tilpasse farver til specifikke projekter eller farveskemaer og muligheden for at genanvende gammelt eller billigt garn til farvning. Derudover kan det også være en sjov og kreativ hobby.

Syrefarvning af garn kan udføres på forskellige måder, afhængigt af den ønskede farveeffekt og teknik. Der er mange ressourcer tilgængelige online, der kan hjælpe med at lære de forskellige teknikker og farveprocesser.

BILLIGE SYREFARVER TIL ULD OG SILKE

Hos os finder du også syrefarvningspulver. Vi tilbyder 13 forskellige farver, som yderligere kan blandes sammen til alle regnbuens farver. De kommer i to størrelser, nemlig på 10 eller 100 gram. Selv en lille bøtte på 10 gram er nok til ca 10 kilo garn. Man når altså rigtig langt på hver gram 🙂

Alle pulverne er øko-tex certificeret, og det betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

Scroll to Top