SYREFARVNING

Deltag i vores syrefarvningskursus og lær, hvordan man farver garn, eller gå i gang selv med vores gør-det-selv kits.

Viser alle 3 resultater

ALT TIL SYREFARVNING

Farv dit eget garn! Garnspecialisten tilbyder nemlig kurser i garnfarvning og alt hvad du skal bruge til at selv farve garn derhjemme – nemlig alt-du-skal-bruge-kits eller syrefarvningspulver.

KURSUS I SYREFARVNING

Vores kurser i garnfarvning er meget populære. Det er nemlig Charlotte Spagner fra Handdyed.dk, der står for undervisningen.

OBS: ALLE DATOER I 2022 ER NU UDSOLGTE, DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT SENDE OS DINE ØNSKER TIL 2023 DATOER.

Kurset kombinerer teori med praksis og vi gennemgår diverse fibre, deres egenskaber og teksturer. Det er nemlig ikke alt slags garn, der kan farves med syrefarver. Du lærer også, hvordan man i dag fremstiller superwash garn, og hvad det gør ved garnfarvning.

Charlotte gennemgår på kursusdagen 6 forskellige teknikker til garnfarvning. Som noget helt unikt lærer du om “speckles”, som er en super populær måde at farve på i dag. Uanset hvilken metode du vælger at arbejde videre med, så kan vi garantere, at det bliver sjovt, og at du får dit helt eget unikke garn med hjem.

Vi farver i elgryder, som Garnspcialisten stiller til rådighed til hver kursist. Vi har også en mikroovn, man kan bruge til garnfarvning, hvis man gerne vil afprøve det. På kurset får du et lille kompedium og i alt 6×100 gram valgfrit, ufarvet garn, som du kan farve på. Dvs. alt er inkluderet i prisen, og du kommer bare 🙂

Garnfarvnings kursus foregår i Nordsjælland, i vores store lokaler i 2980 Kokkedal.

Hvis du ikke kan se nogle kurser i oversigten her på siden, er det fordi vi er ved at forhandle nye kursusdatoer.

BILLIGE SYREFARVNINGS KITS

Vi afholder garnfarvningskurser 6 gange om året. Kribler det i fingrene, og vil du gerne i gang NU? Så skal du overveje vores garnfarvningskits.

Det er nemlig et kit til farvning, som indeholder alt grej og syrefarvepulver, så du nemt kan farve derhjemme. Der er pulver, handsker, pipetter, målegrej, og andet. Det eneste du skal bruge er garn og en gryde. Man kan bl.a. farve i mikroovn, i en elgryde eller i ovn. Er det sommer, kan man endda farve udenfor over bål.

BILLIGE SYREFARVER TIL ULD OG SILKE

Mestrer du syrefarvningskunsten? Så har vi syrefarvningspulver til dig. Vi tilbyder 13 forskellige farver, som yderligere kan blandes sammen til alle regnbuens farver. De kommer i to størrelser, nemlig på 10 eller 100 gram. Selv en lille bøtte på 10 gram er nok til ca 10 kilo garn. Man når altså rigtig langt på hver gram 🙂

Alle pulverne er øko-tex certificeret, og det betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.