FAST LAVPRIS

Gør et godt garnkup og spar min. 20% på alle kendte garnmærker og tilbehør. Læs mere om vores Fast Lavpris Garanti og sammenlign os meget gerne med andre 🙂

Viser 1–20 af 40 resultater

FAST LAVPRIS PÅ UDVALGT GARN

Garanteret fast lavpris på alle kendte garnmærker og tilbehør. Hos Garnspecialisten forhandler vi to typer garn.

  • Industrigarn, som vi køber direkte fra fabrikkerne. Disse garner kommer typisk på cones eller i store fed og findes ikke i normale garnbutikker.
  • Kendte garnmærker, som typisk kommer i nøgler eller små fed og med producentens banderole på.

Det er dette garn, vi kan tilbyde til markedets absolut laveste pris. Og ikke bare den laveste pris, men faktisk er du garanteret min. 20% rabat på alle varer i denne kategori. Det er garnrestpartier, som vi opkøber forskellige steder, enten som udgået sortiment eller som restlager fra lukkede (garn-)butikker.

Dette gælder alle produkter i kategorien “Fast lavpris”. Udover garn kan du også finde bøger eller strikkepinde. Pt. har vi endda et lille udvalg af KnitPro strikkepinde til markedets absolut laveste priser.

Kvaliteten fejler absolut intet.

MIN. 20% BILLIGERE GARN END ANDRE STEDER

I denne kategori får du en rigtig god garanti på varerne. Finder du det samme garn eller tilbehør et andet sted online til a) lavere pris, b) samme pris eller c) endda lidt dyrere pris (helt op til 19%), så matcher vi prisforskellen.

Det synes vi, faktisk er Danmarks bedste prisgaranti. Læs mere om vores fast lavpris garanti her, og sammenlign os meget gerne med andre 🙂

GARN PÅ TILBUD

Garn og tilbehør i denne kategori er altid på tilbud. Derfor kalder vi dem “Fast lavpris”, så du ved, at du altid vil kunne få dem til den pris.

Dog vil vi også lige minde om, at varerne selvfølgelig – som alt vores garn – er restpartier, som hurtigt kan være udsolgt og ikke kan skaffes igen.

Sortimentet ændres hyppigt, så hold øje med om lige det garn, du ønsker dig, skulle dukke op til en god pris.