Bling knap – solsikke (1stk)

Fast lav pris

5,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

KNAPPER TIL STRIK

Vi har fået disse runde knapper hjem, der afbilder solsikker med deres blomsterblade i det yderste af knapperne. Disse blade er formet i metallet, så de afgiver et bling-agtigt skær. I midten er de prydet med en sort cirkel i et glaslignende materiale. Blomsterbladene er enten i guld eller sølv.

Det er retro elegance, der henleder tankerne på Damernes Magasin i Matador. De vil helt sikkert blive et hit som knapper til dit strikketøj.

Du kan ikke alene vælge om de skal være i sølv eller guld, men også vælge mellem 2 forskellige størrelser. De mindste er så små, at de vil være rigtig fine som pynteknapper for enden af ærmerne på en trøje. Du kan sågar bruge dem som en detalje på lommestolperne. De kan egentlig også bruges i knapningen foran på trøjen. Her kan du dog også vælge at bruge de større knapper på 22 mm.

 

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top