KONTAKT GARNSPECIALISTEN

Mail

Har du nogle spørgsmål til os eller vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på:

RING TIL OS PÅ

Du kan også ringe til Zuzana Madsen på 2782 6990 for at høre mere om garn, følge op på din ordre eller noget helt tredje. Vores telefontider er:

Mandag: 11:00 – 15:00
Tirsdag: 11:00 – 15:00
Onsdag: 11:00 – 15:00
Torsdag: ingen telefontid (pga lageråbning)
Fredag: 11:00 – 15:00

Du vil nogle gange kunne opleve, at vi ikke er i stand til at tage telefonen eller besvare e-mails med det samme. Det kan godt være, fordi vi pakker garn, snakker med kunder eller er ude på jagt efter gode tilbud på garn til dig.

Skriv derfor gerne en SMS, eller send en mail. Vi vender ALTID tilbage til dig. Vi anbefaler, at du ikke lægger beskeder på vores tlf.svarer da vi ikke kan garantere at vi får tjekket dem.

Skriv til os

LAGERÅBENT HVER TORSDAG
13:00 - 16:00

Garnspecialisten er primært en online garn butik, men vi er altid glade for at mødes med vores kunder face to face. Vi holder derfor åbent hus i vores garnlager på torsdage kl. 13:00-16:00. (Dog holder vi ikke åbent på torsdage, der falder på helligdage, fx Kr. Himmelfart d. 21. maj) Her gemmer vi alt det gode garn:

GARNSPECIALISTEN ApS
Bregnerødvej 132A
DK-3460 Birkerød

Vi har vores garnlager og salgskontor i Nordsjælland, hvor du kan komme forbi og se hele vores garnsortiment. Her kan du få en fornemmelse af garnet ved både at se og røre ved det og mon ikke du vil falde over et godt tilbud på garn?

Du har også har mulighed for at afhente varer, som du har bestilt gennem webshoppen.

Udenfor den officielle åbningstid har vi også mulighed for at tage imod besøg fra større selskaber og engroskunder (med gyldigt CVR nr.) efter aftale.

Da ikke alle vores garner ligger på hjemmesiden, kan det så godt være at vi gemmer på noget helt specielt på garnlageret, som passer lige til din smag. På vores garnlager kan du betale med kontanter, MobilePay eller kreditkort.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.