KONTAKT GARNSPECIALISTEN

Mail

Har du spørgsmål til os eller vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på:

RING TIL OS PÅ

Du kan også ringe til os på 5150 1590 for at høre mere om garn, følge op på din ordre eller noget helt tredje. Vores telefontider er:

Mandag: 11:00 – 14:00
Tirsdag: 11:00 – 14:00
Onsdag: 11:00 – 14:00
Torsdag: INGEN TLF. TID 
Fredag: 11:00 – 14:00

Du vil nogle gange kunne opleve, at vi ikke er i stand til at tage telefonen. Det kan være, fordi vi pakker garn, snakker med kunder eller er ude på jagt efter gode tilbud på garn til dig.

Skriv derfor gerne en SMS, eller send en mail. Vi vender ALTID tilbage til dig så hurtigt vi kan. Vi anbefaler, at du ikke lægger beskeder på vores telefonsvarer, da vi ikke kan garantere at vi får tjekket den.

Skriv til os

LAGERÅBENT HVER TORSDAG
14:00 - 17:00

Garnspecialisten er primært en online garnbutik, men vi er altid glade for at møde  vores kunder face to face. 

Vi holder derfor åbent hus i vores garnlager på torsdage kl. 14:00-17:00 (Dog holder vi ikke åbent på torsdage, der falder på helligdage).

Her gemmer vi alt det gode garn i Kokkedal:

GARNSPECIALISTEN ApS
BRØNSHOLMVEJ 26
DK-2980 KOKKEDAL

Vi har vores garnlager og salgskontor i Nordsjælland, hvor du kan komme forbi og se hele vores garnsortiment. Her kan du få en fornemmelse af garnet ved både at se og røre ved det og mon ikke du vil falde over et godt tilbud på garn?

Her har du også mulighed for at afhente varer, som du har bestilt gennem webshoppen. 

Udenfor vores almindelige åbningstid har vi også mulighed for at tage imod besøg fra større selskaber og engroskunder (med gyldigt CVR nr.) efter aftale.

Da ikke alle vores garner ligger på hjemmesiden, kan det være, at du finder noget helt specielt på garnlageret, som passer lige til din smag. På vores garnlager kan du betale med kontanter, MobilePay og kreditkort.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.