KONTAKT GARNSPECIALISTEN

SEND OS EN E-Mail

Har du spørgsmål til os eller vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på:

RING TIL OS

Du kan også ringe til os på 5150 1590 for at høre mere om garn, følge op på din ordre eller noget helt tredje. Vores telefontider er:

Mandag: 11:00 – 14:00
Tirsdag: 11:00 – 14:00
Onsdag: 11:00 – 14:00
Torsdag: INGEN TLF. TID 
Fredag: 11:00 – 14:00

Du vil nogle gange kunne opleve, at vi ikke er i stand til at tage telefonen. Det kan være, fordi vi pakker garn, snakker med kunder eller er ude på jagt efter gode tilbud på garn til dig.

Skriv derfor gerne en SMS, eller send en mail. Vi vender ALTID tilbage til dig så hurtigt vi kan. Vi anbefaler, at du ikke lægger beskeder på vores telefonsvarer, da vi ikke kan garantere at vi får tjekket den.

Skriv til os

LAGERÅBENT TORSDAGE 14:00-17:00 & 1. LØRDAG I MÅNEDEN 10:00-14:00

Garnspecialisten er primært en online garnbutik, men vi er altid glade for at møde vores kunder personligt.

Vi holder derfor åbent hus i vores garnlager følgende dage: 

  • Hver torsdag 14:00 – 17:00
  • Første lørdag i måneden 10:00 – 14:00

(Dog holder vi ikke åbent på helligdage).

MØD UDVALGTE DESIGNERE I VORES BUTIK

En gang i mellem får vi besøg af udvalgte opskrift- og tilbehørdesignere, som du kan møde og få en god snak med. Se nederst på siden, hvilke pop-up gæster kommer i år.  

  • Butik Garnspecialisten web

Her gemmer vi alt det gode garn:

GARNSPECIALISTEN ApS
BRØNSHOLMVEJ 26
DK-2980 KOKKEDAL

Her har du også mulighed for at afhente varer, som du har bestilt gennem webshoppen. 

Udenfor vores almindelige åbningstid har vi også mulighed for at tage imod besøg fra større selskaber efter aftale.

Da ikke alle vores garner ligger på hjemmesiden, kan det være, at du finder noget helt specielt på garnlageret, som passer lige til din smag. På vores garnlager kan du betale med kontanter, MobilePay og kreditkort.

Vi glæder os til at se dig 🙂

KOM OG MØD UDVALGTE DESIGNERE I VORES BUTIK

Hver torsdag og den første lørdag i måneden, åbner vi døre for vores kunder. Og som noget nyt, inviterer vi løbende nogle talentfulde designere til at komme og være vores pop-up gæst.

Det giver jer en fantastisk mulighed for at komme og opleve en designer i aktion og lære mere om deres værker. Vores gæster er alle dygtige og inspirerende mennesker, der brænder for strikning og gerne deler deres passion med andre. Nogle designer opskrifter, andre fremstiller strikketilbehør, som f.eks. maskemarkører, læderstropper, strikketasker, knapper eller strikkefisk.

Vi er stolte af at kunne give jer denne mulighed for at lære mere om strikning, og vi er sikre på, at det også kan inspirere og motivere dig til at tage dit strikkeprojekt til næste niveau. Vores gæster vil præsentere deres designs, og de vil være til rådighed for at besvare spørgsmål og give tips og tricks.

Vi ved, at der er mange forskellige typer strikkere, og derfor vil vores pop-up gæster have forskellige stilarter og niveauer af ekspertise. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, vil du helt sikkert finde noget spændende og inspirerende at tage med hjem.

Vores designere vil også have nogle af deres færdige projekter med, som I kan se og røre ved. Dette giver vores kunder mulighed for at få en fornemmelse af kvaliteten af garn og materialer, der anvendes, samt de færdige produkter, som kan skabes ved hjælp af deres opskrifter og designs.

Vi håber, at I kommer og besøger vores butik på disse særlige dage. Hold øje med vores sociale medier og hjemmeside for at få mere information om vores kommende pop-up gæster og deres strikkedesigns.

Her kan du se, hvem der kommer i 2023:

  • Torsdag 25/5 kl. 14:00 – 17:00 Kir fra Striksakken (lædervarer)
  • Lørdag 3/6 kl. 10:00 – 14:00 Line fra LibeKBH (lysgopler)
  • Lørdag 5/8 kl. 10:00 – 14:00 Georgiana fra Geo-metry (lædertasker og accessories) 
  • Torsdag 24/8 kl. 14:00 – 17:00 Eva fra Eva Engelhardt (broderi kits)
  • Lørdag 2/9 kl. 10:00 – 14:00 Freja fra Frejas Knit (strikkeopskrifter)

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og til at dele vores passion for strikning med dig.

VIL DU VÆRE VORES POP-UP GÆST?

Vi har stadig ledige pladser i vores pop-up butik, som vi gerne vil afsætte til andre dygtige designere. Så er du en opskriftsdesigner, eller fremstiller du strikketilbehør, hører vi meget gerne fra dig.

Om du er anerkendt eller nystartet, betyder ikke noget. Det er et gratis tilbud fra os til vores kunder, da vi ønsker at støtte en bred vifte af initiativer indenfor håndarbejde, samt at gøre deres besøg så spændende som muligt.

Skriv til Zuzana på info@garnspecialisten.dk, hvis det er noget for dig 

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.