EFFEKTGARN

Med effektgarn kan du tilføre dine håndarbejdsprojekter nye facetter. Med båndgarn i bomuld eller viskose kan du kreere det dejligste sommertøj. Bouclégarn med små eller større løkker giver en dyb og blød struktur, med masser af luft i dit strikke- eller hækleprojekt, som er med til at holde dig lun uden at blive tungt. Og glimmergarn – ja, glimmer kan man bare aldrig få nok af – sådan har vi det i hvert fald her på kontoret 😊

Viser 1–20 af 52 resultater

BILLIGT EFFEKTGARN TIL STRIK OG HÆKLING

Hos Garnspecialisten er vi specielt kendte for vores meget unikke effektgarner – eller fancy garner, som ingen andre har. Blandt de mest kendte kan der fx vĂŚre sølvgarn og guldgarn, som er garn tilsat lurex. Dem kalder vi for bling bling garner, altsĂĽ garner som inviterer til fest og ballade 🙂

Her finder du to typer effektgarn:

  • Garn med specielle effekter
  • Garn med speciel tekstur

GARN MED SPECIELLE EFFEKTER

Fancy garn kan indeholde syntetiske fibre eller lurexfibre, der giver garnet dets sÌrlige effekter. Disse kan vÌre i form af fx guld, kobber eller sølvbling, der bidrager til en glimmereffekt i dine hündarbejdsprojekter. Det kan ogsü vÌre pailletter, smü sten eller perler, som bliver spundet ind i selve garnet.

Sü hvad med at strikke et par sokker eller en bluse, der kan funkle pü en grüvejrsdag og gøre din dag lidt lysere?

GARN MED SPECIEL TEKSTUR

Effektgarn kan faktisk vÌre meget andet end blinggarner. Det kan ogsü vÌre en sÌrartet struktur i garnet, der gør det til et effektgarn. Fancy garn danner en sjov tekstur i dine hündarbejdsprojekter. 

For eksempel kunne det vĂŚre stigegarn, pelsgarn, børstet garn, bĂĽndgarn eller bouclĂŠgarn. Med sĂĽdanne garner kan du fĂĽ et rigtig spĂŚndende udtryk i dine garnprojekter – uden at skulle strikke efter alle kunstens regler for at fĂĽ en sĂŚrlig struktur frem.

Der er det bedst at strikke glatstrik, nĂĽr du anvender garnet til dine strikkeprojekter. SĂĽ kommer effekterne bedre til sin ret.

Af samme grund er effektgarn godt til hyggestunder foran fjernsynet, hvor du fra en tid til en anden kan nyde synet af dit glimtende strikketøj.

Her har vi samlet nogle rigtig gode tilbud pĂĽ effektgarn, hvor du samtidig er garanteret unikt garn, som ingen andre har.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gĂĽ glip af lĂŚkre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om mĂĽneden, sĂĽ du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.