EFFEKTGARN

Med effektgarn kan du tilføre dine håndarbejdsprojekter nye facetter. Med båndgarn i bomuld eller viskose kan du kreere det dejligste sommertøj. Bouclégarn med små eller større løkker giver en dyb og blød struktur, med masser af luft i dit strikke- eller hækleprojekt, som er med til at holde dig lun uden at blive tungt. Og glimmergarn – ja, glimmer kan man bare aldrig få nok af – sådan har vi det i hvert fald her på kontoret 😊

Viser 1–20 af 41 resultater

BILLIGT EFFEKTGARN TIL STRIK OG HÆKLING

Hos Garnspecialisten er vi specielt kendte for vores meget unikke effektgarner – eller fancy garner, som ingen andre har. Blandt de mest kendte kan der fx være sølvgarn og guldgarn, som er garn tilsat lurex. Dem kalder vi for bling bling garner, altså garner som inviterer til fest og ballade 🙂

Her finder du to typer effektgarn:

  • Garn med specielle effekter
  • Garn med speciel tekstur

GARN MED SPECIELLE EFFEKTER

Fancy garn kan indeholde syntetiske fibre eller lurexfibre, der giver garnet dets særlige effekter. Disse kan være i form af fx guld, kobber eller sølvbling, der bidrager til en glimmereffekt i dine håndarbejdsprojekter. Det kan også være pailletter, små sten eller perler, som bliver spundet ind i selve garnet.

Så hvad med at strikke et par sokker eller en bluse, der kan funkle på en gråvejrsdag og gøre din dag lidt lysere?

GARN MED SPECIEL TEKSTUR

Effektgarn kan faktisk være meget andet end blinggarner. Det kan også være en særartet struktur i garnet, der gør det til et effektgarn. Fancy garn danner en sjov tekstur i dine håndarbejdsprojekter. 

For eksempel kunne det være stigegarn, pelsgarn, børstet garn, båndgarn eller bouclégarn. Med sådanne garner kan du få et rigtig spændende udtryk i dine garnprojekter – uden at skulle strikke efter alle kunstens regler for at få en særlig struktur frem.

Der er det bedst at strikke glatstrik, når du anvender garnet til dine strikkeprojekter. Så kommer effekterne bedre til sin ret.

Af samme grund er effektgarn godt til hyggestunder foran fjernsynet, hvor du fra en tid til en anden kan nyde synet af dit glimtende strikketøj.

Her har vi samlet nogle rigtig gode tilbud på effektgarn, hvor du samtidig er garanteret unikt garn, som ingen andre har.

Scroll to Top