ANDRE PLANTEFIBRE

I denne kategori kan du gå på opdagelse i vores varierede udvalg af garn med plantefibre. Det kan være hampgarn, garn med tang, viskosegarn og bambusgarn.

Du kan se vores udvalg af bomuldsgarn og hørgarn i deres egne kategorier, som du finder under GARNFIBRE øverst på siden.

Viser alle 10 resultater

BREDT SORTIMENT AF PLANTEGARN

Garn af plantefibre dækker over mange forskellige materialer. Hos Garnspecialisten varierer udvalget altid, og du vil ofte kunne vælge imellem:

  • Hampgarn
  • Bambusgarn
  • Tanggarn (SeaCell)
  • Kapokgarn
  • Viskosegarn

Vi har naturligvis også både bomuldsgarn og hørgarn, som du finder i deres egne kategorier.

Hvis du leder efter vegansk garn, har du her mulighed for at vælge det helt rigtige garnalternativ til dit næste projekt. Vi har nemlig garner i rene materialer og selvfølgelig også garnkvaliteter, hvor plantefibre blandes med andre fibre. Det giver mulighed for at opnå ønskværdige egenskaber som slidstyrke eller ekstra blødhed.

GARN MED GOD SAMVITTIGHED

Hos Garnspecialisten forhandler vi primært garn fra garnindustrien i Europa.

De fleste garnbutikker sælger ny-produceret garn målrettet hobbybranchen. Vi finder tekstilfabrikker og spinderier, som har garn i overskud. Det er garn af ypperste kvalitet, som ikke længere kan anvendes på normal vis. Det kan være fordi mængden er for lille eller moden har skiftet fra en nuance af blå til en anden nuance af blå.

Vi kan ikke bære, at alt det gode garn skal gå til spilde. Derfor arbejder vi hver eneste dag for at opspore det, købe det hjem og klargøre det, så du kan få mulighed for at give garnet nyt liv i et smukt håndarbejdsprojekt. Når du vælger garn fra Garnspecialisten, er du med til at mindske behovet for ny-produktion og i stedet gøre brug af det, der allerede findes. Det synes vi giver så god mening 😊

PLANTEFIBRE TIL ALLE FORMÅL

Der er stort set ingen grænser for, hvad garn af plantefibre kan anvendes til. Er du sart i forhold til blødhed og synes let, at uld kradser, er de bløde plantefibre et godt alternativ. Elsker du det blanke og eksklusive look fra silke, men ønsker et vegansk garn, kan viskose, bambus eller tang være det rette for dig. Er du på udkig efter et superstærkt og billigt garnalternativ til en hæklet eller strikket sommertaske (fx en French Market Bag fra PetiteKnit), så vil hampgarn i smukke nuancer være et perfekt garnalternativ.

Slip kreativiteten og nysgerrigheden løs her på siden og tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, hvis du vil have vejledning til garnvalg og håndarbejde 😊

Scroll to Top