GARNNØGLER

Garnnøgler er lette at håndtere og giver dig mulighed for at købe lige præcis den mængde garn, du har behov for. Gå på opdagelse i vores udvalg af garn i nøgler, hvis du er på udkig efter garn til et mindre projekt, hvis du søger rester til en trøje inspireret af Lærke Bagger, eller hvis du vil have den kendte sublime kvalitet fra Rowan til markedets billigste priser.

Viser alle 6 resultater

BILLIGE GARNNØGLER

Alle der laver håndarbejde kender garn i nøgler. Garnnøgler er danskeres mest foretrukne form for garn.

Garn i nøgler indeholder mindre portion garn, da de vejer typisk 50 gram. Rundt om dem vil du normalt se en bandarole, som beskriver garnet, dets materialeindhold, vægt og antal meter. Derudover finder du producentens navn og tit vaskeanvisning samt vejledende pindestørrelse og nogle gange også strikkefasthed. Det er allesammen super vigtige informationer at have med. Især farvenummer og indfarvning.

OM GARN INDFARVNING

Det gode ved nøgler er, at de er lette og nemme at tage med på ferie. MEN…. en garnnøgle er dog sjældent nok til et helt projekt. Sørg derfor for, at du altid har nok til dit projekt og at du vælger nøglerne i samme indfarvning. Det er træls at stå der til sidst og mangle de sidste 50 meter for at strikke sin sweater færdigt. Det er sjældent butikkerne stadig har den samme indfarvning på lager, efter er er gået flere måneder siden.

Og man kan altid se, hvis 1 nøgle har anderledes indfarvning end resten. Desværre, øv øv….

Har du købt garn i samme farve, men forskellige indfarvning? Bare roligt, her får du tip på hvordan du kan strikke med nøgler af forskellige indfarvninger. Du kan skiftevis strikke med de forskellige nøgler, dvs. at man strikker en pind med garnnøgle i indfarvning 1 og en pind med nøgle i indfarvning 2. På den måde har du indfarvningerne jævnt fordelt. Dette giver liv til strikketøjet.

Gem dine rester, du kan altid bruge dem senere i smp projekter eller større farverrige designs.

Scroll to Top