GARNFIBRE

Her finder du hele vores udvalg af garn sorteret efter indholdet af garnfibre. Under kategorierne er der både blandingsgarn og rene garnkvaliteter. Fælles er det, at vores garn er reddet fra tekstilindustrien, hvor det er blevet til overs. Vi synes ikke garn skal gå til spilde, så tag et kig på alle de lækre garnfibre, find et garn der matcher dit kommende projekt og vær med til at mindske garnspild 🙂

Viser 1–20 af 91 resultater

KVALITETSGARN MED PRISGARANTI

Vores sortiment rummer et bredt udvalg af kvalitetsgarn til alle former for håndarbejde. Prisen pr. 50 gram er altid lav sammenlignet med andre garnforretninger. Faktisk er vi så sikre på vores priser, at vi giver dig prisgaranti 😊

Når du kigger på vores lækre udvalg af garn, vil du nok opleve at garnet sælges i lidt større portioner, end du er vant til fra andre garnforretninger. Det skyldes, at vores garn ikke er ny-produceret til hobbybranchen. I stedet har vi gjort det til vores mission at redde garn, som er på nippet til at gå til spilde i den europæiske tekstilindustri. På den måde mindsker vi garnspild, sparer miljøet for brug af unødvendige ekstra ressourcer og giver dig mulighed for at træffe et mere bæredygtigt valg, når du køber garn.

GARNFIBRE TIL HÅNDARBEJDE

Garn fra tekstilindustrien kommer bogstaveligt talt i alle materialer. Derfor tilbyder vi altid et stort og varieret udvalg af både rene garner og blandingsgarner. Ved du allerede lige hvad du går efter, kan du dykke ned i dit yndlingsmateriale ved at klikke her:

Er du på udkig efter inspiration, kan du tage en tur her på siden, hvor alle vores garner er repræsenteret. Går du målrettet efter naturlige garnfibre uden kunststof, finder du, hvad du leder efter i kategorien 100% naturgarn.

I vores online garnsalg kan du finde alt, hvad du skal bruge inden for hæklegarn, trendstærkt vævegarn, maskingarn, strikkegarn, tuftegarn og garn til farvning. Under de enkelte garner har du mulighed for at læse mere om eksempelvis garnets struktur og særpræg, hvilke former for håndarbejde, det egner sig til, forslag til opskrifter, anbefalet pindestørrelse og strikkefasthed – hvis vi har nået at lave en strikkeprøve 😊

Synes du alligevel, det er svært at finde rundt i de mange muligheder, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en mail til vores kundeservice. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde gode garnalternativer til dine drømmeprojekter!

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.