AFHOLD DIT NÆSTE ARRANGEMENT HOS OS OG BLIV KLOGERE PÅ GARNSPILD

“Hvert år ender mere end 1 million garn som spild”.

Sådan lyder statistikker på garnspild i tekstilbranchen. Overproduktion eller deadstock er desværre en voksende fenomæn i modebranchen og noget, der for alvor belaster vores planet. 

Kom og hør et spændende foredrag om garnspild, og hvordan du kan være med til at stoppe det. 

Vi ønsker også at sprede budskabet og oplyse andre om vigtigheden af at reducere garnspild. Derfor har vi besluttet os for at åbne vores butik for diverse hobbyklubber og holde foredrag om netop dette emne. Er du f.eks. medlem af en strikke-/væve- eller anden nørkleklub, så er i allesammen hermed inviteret til at afholde deres næste arrangement hos os.

Kom og vær med til at gøre en forskel, samtidig med at I kan nyde et hyggeligt fællesskab. I kan dele jeres passion for håndarbejde med ligesindede og samtidig lære mere om, hvordan I kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Kontakt Zuzana Obel på info@garnspecialisten.dk for at reservere jeres plads og få yderligere information om vores arrangement. Lad os sammen gøre en forskel og nørkle os mod en mere bæredygtig fremtid!

HVEM KAN DELTAGE I ARRANGEMENTET?

Eventet er målrettet diverse klubber med interesse indenfor garn og bæredygtig tekstilproduktion. Det kunne være en strikke- eller væveklub, en skole eller venindeklub, måske endda en meget anderledes polterabent? Eventet er ikke til enkelte personer, man skal være min. 12 personer. 

HVORNÅR HOLDER I ARRANGEMENTER?

Dato og tidpunktet bestemmer i selv, vi åbner nemlig kun for jer, efter aftale. Det er dog desværre ikke muligt at lave arrangementet om torsdagen, da det er der, hvor vi holder lageråbent. 

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Prisen er 50 kr. per person. 

Et typisk arrangement hos os varer ca. 2 timer. Zuzana holder som regel et foredrag om garnspild på ca. 30 minutter. Derefter er der tid til spørgsmål og nørklehygge. Vi serverer kaffe, te og lidt sødt. I medbringer selv jeres håndarbejde, ellers kan man bare gå rundt i butikken, som vil kun være åben for jer. Det bliver en intim og hyggelig atmosfære, hvor I kan lade jer inspirere af vores udvalg af deadstock garn og dele jeres egne projekter og idéer, uden forstyrrelser fra andre kunder og besøgende. 

Min. antal deltagere: 12 personer

HOLDER I FOREDRAG UDENFOR HUSET?

Vi kører gerne ud til jer for at holde foredrag. Vi kan feks. holde foredraget i jeres firma, på jeres skole, højskole, håndarbejdsmesse, generelforsamling, eller i andre sammenhæng. Skriv og aftal nærmere med Zuzana på info@garnspecialisten.dk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.