Lantern Moon rundpinde

Fra 100,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

LANTERN MOON RUNDPINDE

Lantern Moon strikkepinde er en sand luksus fornøjelse for strikkeentusiaster, der ønsker at opleve ultimativ komfort og elegance i deres strikkeprojekter. Disse unikke pinde er fremstillet med omhu og ekspertise, og de vil hurtigt blive din favorit 🙂

Lantern Moon rundpinde giver dig mulighed for at arbejde med lethed og frihed, og bevæge dine masker med lethed og komfort.

Det, der gør Lantern Moon rundpinde virkelig unikke, er deres fantastiske kvalitet og luksuriøse materialer. Pindespidserne er håndlavet af ægte ibenholt, hvilket giver en glat og varm overflade, der føles behagelig i dine hænder. Denne naturlige træsort tilføjer også en visuel æstetik til pindene og gør dem til et smukt stykke håndværk. Wiren er lavet af nylonbelagt rustfrit stål og er både holdbar og bøjelig.

Vi lagerfører pindene i alle størrelser (3-12 mm) og længder (40 cm,  60 cm, 80 cm og 100 cm). Det vælger du i menuen.

Materiale:

  • Pindespidser: ibenholt træ
  • Wire: rustfrit stål
  • Samlinger: 24K guldbelagt messing

GULDBELAGTE STRIKKEPINDE – REN LUKSUS

Samlingerne på disse strikkepinde er belagt med 24K guld, hvilket tilføjer en eksklusiv og elegant touch. Udover at være en fornøjelse for øjet, sikrer guldbelægningen også en problemfri overgang mellem pindespidserne og wiren. Dette betyder, at du kan strikke jævnt og ubesværet, da wiren ikke snor sig og ikke forårsager nogen irriterende træk under strikkeprocessen.

Når du arbejder med Lantern Moon strikkepinde, vil du opdage, at de er ekstraordinært behagelige at strikke med. Den perfekte balance mellem vægt og varme fra ibenholtmaterialet gør, at pindene ligger let i hånden og giver en naturlig følelse af kontrol. Du vil nyde hvert eneste maske og se, hvordan dit strikkeprojekt tager form med elegance og præcision.

Foruden den smukke guldskrift på pinden er pindestørrelsen også indgraveret i den guldbelagte samling, således at du kan se størrelsen begge steder. Det er ret smart især, når skriften på selve pinden bliver utydelig med tiden.

Uanset om du er en erfaren strikker eller nybegynder, vil Lantern Moon rundpinde forvandle din strikkeoplevelse til noget særligt. Giv dig selv den gave at strikke med Lantern Moon strikkepinde og lad din kreativitet blomstre.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top