Bubble fluffy alpakagarn (650g)

Produktinformation:

Materiale

36 % alpaka superfine 14 % merino 40 % akryl 10 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 110 m/50 g)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 6-7 mm (strikkefasthed (p 7mm) på 10 cm = ca. 10 masker)

195,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

36 % alpaka superfine 14 % merino 40 % akryl 10 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 110 m/50 g)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 6-7 mm (strikkefasthed (p 7mm) på 10 cm = ca. 10 masker)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 727 l vand
ca. 18 kg CO2
ca. 6 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til smukt håndarbejde.

LUFTIGT ULDGARN

Bubble fluffy alpakagarn er et rigtig spændende vamset og blødt uldgarn. Det vil være velegnet fx til dejligt varme, sweaters og cardigans.

Lisbeth har lavet en strikkeprøve, og på pind 7 mm har hun fået en strikkefasthed på 10 m = 16 p = 10 cm (før vask). Men vi strikker alle sammen forskelligt – nogle strikker fast, mens andre strikker mere løst, så du bør altid lave din egen strikkeprøve, før du kaster dig ud i en opskrift.

Og man kan jo sagtens strikke på tykkere pinde for et mere fluffy udtryk (fx til en Half and Half cardigan) – eller man kan bruge en tyndere følgetråd sammen med Bubble-garnet.

Garnalternativ

Med Bubble fluffy alpaka kan du strikke en dejlig, vamset Marble Sweater fra PetiteKnit til under 200 kr. Gry har strikket sin med to tråde Bubble i farverne gul og påskekylling, hvilket giver en virkelig flot meleret effekt. Du kan selvfølgelig også vælge at strikke den i én farve. I følge opskriften skal det hele strikkes på pinde 10, men Gry har valgt at bruge pinde 9. Ribben i halskanten har hun strikket på pinde 7 og de andre ribkanter på pinde 8. Det samlede garnforbrug til Gry´s sweater i str. M er 475 gram garn.

Godt tilbud på uldgarn

Markedsprisen for denne type garn ligger på ca. 750 kr./kg. men vi sælger det til 300 kr./kg, hvilket svarer til 15 kr. for 50 gram garn. Når du køber garn hos os, giver du samtidig et bidrag til den cirkulære økonomi. Det er nemlig mere bæredygtigt at købe dit garn her, da vi i modsætning til de traditionelle garnforretninger ikke sælger ny-produceret garn. Vores garn er derimod restgarner fra tekstilindustrien.

Vask af Bubble fluffy alpakagarn

Der er en hel del uld i garnet, og vi anbefaler derfor, at du vasker i hånden. Måske kan du bruge vaskemaskinens uldprogram, men forsøg dig evt. med din strikkeprøve først. Husk at bruge uldvaskemiddel.

Mangler du strikkepinde?

Garnspecialisten har også et stort udvalg i strikkepinde, fx de fine Smartstix fra KnitPro. Se udvalget her.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.