Børstet alpaka glimmergarn (ca. 1kg)

Produktinformation:

Materiale

34% polyamid 12% lurex 23% alpaka 31% akryl

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 300m / 50g

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pinde 4-5 mm

300,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

34% polyamid 12% lurex 23% alpaka 31% akryl

Løbelængde per 50 gram

ca. 300m / 50g

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pinde 4-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 582 l vand
ca. 20,7 kg CO2
ca. 6 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BØRSTET ALPAKA GLIMMERGARN

Fluffy børstet alpaka glimmergarn fra Italien. Alpakagarnet gør det blødt, lurex giver diskret glimmer, mens akryl og polyamid er tilsat for at give garnet styrke, så dit færdige arbejde holder faconen.

Dettte garn kan du få nogle rigtig fine sager ud fra. Brug det som strikkegarn, hæklegarn, tuftegarn og vævegarn. Det kan helt klart bruges alene, som det er, men det kan også sagtens bruges som følgetråd. Du kan f.eks. bruge det til sweaters, bluser og cardigans med let glimmer. Du kan strikke det på tynde pinde, fx 3 mm, men du kan også sagtens strikke på tykkere pinde og få et mere luftigt udtryk. Men – husk altid at lave en strikkeprøve, før du går igang.

Har du set, at vi også sælger strikkepinde? – læs mere her.

Restparti med billigt garn

Børstet alpaka glimmergarn er fra et restparti, som er opstået på grund af overskudsproduktion til tekstilindustrien, og vi har fået det hjem i 2 smukke farver, nemlig blå og pudder. Vi sælger det til kun 300kr. kg.

Vask af garn med alpaka

På grund af indholdet af alpaka anbefaler vi, at du vasker i hånden. Alternativt kan du bruge vaskemaskinens uldprogram, men prøv dig evt frem med din strikkeprøve først. Husk at bruge uldvaskemiddel.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top