Walisisk økologisk uld – GOTS (1 kg)

Produktinformation:

Materiale

100 % walisisk økologisk uld - GOTS-certificeret

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 120 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm. Vores strikkeprøve på pinde 4,5 mm giver 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler, at du laver din egen strikkeprøve.

600,00 kr.

(30 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100 % walisisk økologisk uld - GOTS-certificeret

Løbelængde per 50 gram

ca. 120 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm. Vores strikkeprøve på pinde 4,5 mm giver 19 masker på 10 cm, men vi anbefaler, at du laver din egen strikkeprøve.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.093 l vand
ca. 29,5 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Her køber du 100 % naturgarn og mindsker samtidig garnspild. Garnet er nemlig et resultat af overskudsproduktion i tekstilindustrien, som i stedet for at blive kasseret, kan blive til smukt håndarbejde.

100%  WALISISK ØKOLOGISK ULD – GOTS-certificeret

Her er der virkelige tale om rene varer! Ufarvet, ubleget og 100% natur! Det lækre walisiske uldgarn i smukke naturfarver er spundet af 3 tråde i 3 naturlige nuancer, som er twistet sammen.

Ikke alene er der kun naturmaterialer i dette garn, det er også GOTS-certificeret. Det betyder, at naturfiberen er ikke behandlet med sprøjtemidler eller insektgift, og at det færdige produkt er garanteret fri for flourerende kemi. Derudover er det miljøvenligt forarbejdet på fabrikken.

Det spændende naturgarn vil være ideelt som strikke-, hækle- og vævegarn. Måske også som garn til strikkemaskine – grovstrikker.

Du kan f.eks. bruge det til sweaters, veste, cardigans og til de mindre projekter som huer, vanter og halstørklæder. Garnet har en løbelængde på ca. 120 m/50 g, og vi vil anbefale dig at strikke på pinde 4-5 mm. Zuzanas strikkeprøve på pinde 4,5 mm giver 19 masker på 10 cm.

Du kan måske bruge det til en Casia Cropped Cardigan fra Refined Knitwear? Men uanset hvilken opskrift, du vil i gang med, bør du altid lave din egen strikkeprøve. Vi strikker allesammen forskelligt, og måske er det nødvendigt for dig at gå lidt op eller ned i pindestørrelse for at få strikkefastheden til at passe.

Walisisk uld er på cones  og i 8 forskellige farvevarianter (naturfarver). Vi sælger garnet til 600 kr. for en cone med ca. 1 kg, hvilket svarer til 30 kr. for 50 gram garn.

Vask af walisisk uld

Vi anbefaler, at du vasker i hånden og med uldvaskemiddel. Alternativt kan du evt. forsøge med vaskemaskinens uldprogram, men prøv evt. med at vaske din strikkeprøve først.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.