Recy-colour Bomuldsgarn (ca. 1,3kg)

Produktinformation:

Materiale

64% bomuld 22% genbrugsbomuld 14% genbrugspolyester

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 350 m

Form

Cones á ca. 1,3 kg

Pris ved 50 gram

12,50 kr.

Strik

Pinde 2,5-3 mm, strikkefasthed: 28 m = 10 cm

325,00 kr.

(12,50 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

64% bomuld 22% genbrugsbomuld 14% genbrugspolyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 350 m

Form

Cones á ca. 1,3 kg

Pris ved 50 gram

12,50 kr.

Strik

Pinde 2,5-3 mm, strikkefasthed: 28 m = 10 cm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.345 l vand
ca. 13,2 kg CO2
ca. 10,2 KwH

Ved at købe dette garn, er du med til at mindske garnspild. Garnet er nemlig et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU.

MULTICOLOUR BOMULDSGARN

Tyndt italiensk bomuldsgarn med grøn profil, som består af 64% almindeligt bomuldsgarn, 22% genbrugsbomuld og 14% genbrugspolyester.

Det er et flot flertrådet bomuldsgarn fra Italien, der samtidig også er et flerfarvet bomuldsgarn. I garnet er nogle tråde tynde og andre en del tykkere. Alle tråde har hver sin flotte farve, og trådene er twistet sammen og giver et super flot farvemix.

Garn til sommertøj

Bomuldsgarnet har et mindre indhold af genbrugspolyester, hvilket er med til at gøre det til et stærkere og mere holdbart garn. Du kan bruge det både som vævegarn, garn til strikkemaskine og som hæklegarn og strikkegarn. Brug det for eksempel til kortærmede eller langærmede sommerbluser. Fx vil du kunne bruge det til PetiteKnits Kumulus Tee. Eller måske en Anker Tee også fra PetiteKnit.

Garn til vævning

En av våre kreative kunder SKUD Anna Suell har vævet mange flotte tørklæder i dette smukke garn. Se foto længere oppe på siden.

Billigt bomuldsgarn

Det farvestrålende bomuldsgarn sælger vi til kun 325 kr. for en cone med ca. 1,3 kg.

Dette garn er et overskudsgarn fra den europæiske modeindustri. Oven i købet, består en andel af garnet af genbrugsfibre. Vi har fået det hjem fra Italien og du har nu mulighed for at give nyt liv til garnet ved at omdanne det til smukt farverigt kunsthåndværk. Genbrug af genbrug – det gør Garnspecialisterne glade 🙂

Vaskeanvisning

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top