CEWEC

Opskrifter til kun en 10’er. Du kan også købe originalgarnet superbilligt i vores webshop! Kvaliteten fejler ikke noget, det er kun fordi nogle af garnerne og opskrifterne nu er udgået.

Viser alle 20 resultater

CEWEC STRIKKE- OG HÆKLEOPSKRIFTER

CeWeC har udviklet opskrifter med afsæt i deres egne garner – nemlig Ofelia Bouclégarn og Trinidad strømpegarn. Vi har fået lov til at forhandle de opskrifter, der passer til disse garner, selvom vi desværre ikke længere har dem i webshoppen. Men vi har jo som bekendt en masse andet lækkert garn og helt sikkert også noget, der kan bruges.

Her finder du opskrifter til damer og børn. CeWeC er et dansk firma, der har designet både garn og opskrifter siden 1923, så du kan rolig stole på, at kvaliteten er i orden.
CeWeC har et team af dygtige designere tilknyttet, og opskrifterne bliver teststrikket i alle størrelser.

BILLIGE STRIKKEOPSKRIFTER OG HÆKLEOPSKRIFTER

Opskrifterne fra CeWeC er både til strik og til hækling. Du kan finde opskrifter til bluser/sweaters, cardigans, veste og sjaler til kvinder. Herudover kan du også finde en strikkeopskrift på en bluse til piger. Det bedste er, at de kun koster 10 kr. pr. opskrift. Opskrifterne fejler intet, den lave pris skyldes udelukkende, at garnet, der er brugt til opskrifterne, nu er udgået.

Bouclégarn er blevet mere og mere populært, og det er faktisk ikke mange steder i Danmark, du kan finde  strikkeopskrifter til garn med en sådan tekstur.

Bouclégarn er karakteriseret ved vamset tekstur og ualmindelig blødhed. Det er lige præcis den følelse, CeWeCs opskrifter vækker hos os.

I webshoppen finder du opskrifterne samt nogle af de garner, der blev brugt i opskrifterne. Enkelte af garnerne er dog udgået, ligesom farveudvalget i de resterende garner kan være begrænset.

Men derfor skal du ikke snydes for et godt kup. Vi har en masse garnalternativer, vi kan tilbyde i samme (eller endda lavere) prisklasse. Vi har et bredt udvalg af bouclégarn eller strømpegarn, som opskrifterne tager udgangspunkt i.

Ellers kan du bruge menuen til at søge efter lignende løbelængde, materialeindhold og strikkefasthed. Finder du ikke, hvad du leder efter kan du altid skrive til Garnspecialistens kundeservice, så vejleder vi dig bedst muligt.

Scroll to Top