VIOLA OBEL KNITWEAR

Egostrik med garn fra Garnspecialisten. Viola Obel Knitwear står for tidsløse, feminine designs med finurlige detaljer.

Viser alle 7 resultater

VIOLA OBEL STRIKKEOPSKRIFTER

Viola Obel Knitwear er brandchild af Zuzana Obel, som fornyligt blev mor til den dejlige Viola. Mens Zuzana var på barsel legede hun med diverse strikkeprøver og idéer. Det blev til et helt ny brand af moderne strikkeopskrifter i tidløst design, som selvfølgeligt blev kaldt efter lille Viola.

Opskrifterne er udviklet med moderlig kærlighed og med respekt for håndarbejde og dets eventyrlige univers. Man får lov til at lege med diverse teknikker, teksturer, farver og detaljer.

Kendetegnet ved opskrifterne er, at der strikkes top-down, så man nemt kan justere længde. Undervejs formes halsudskæring, skuldre og ærmegab.

Viola Obel Knitwear står for perfektionisme og lægger vægt på de mindste detaljer. Alt er gennemtænkt og skrevet ned trin-for-trin med billeder og illustrationer. Opskrifterne er gennemstrikket af venner af huset, og al feedback er suget godt ind.

Flere af teknikkerne er enten opfundet af Zuzana eller ses sjældent i strikkeverden. Dem er der naturligvis en detaljeret guide til. Intet er overladt til fortolkning eller gætværk.

Det skal være afslappende men også lidt udfordrende at strikke Viola Obels designs. Det er også det, der gør det hele lidt sjovere – og anderledes 🙂

Som en lille bonus info hader Zuzana at hæfte ender. Hun forsøger derfor at gøre projekterne så monteringsfri som muligt med færrest mulige brydninger af garnet.

SPÆNDENDE GARNALTERNATIVER

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med Garnspecialisten og tager udgangspunkt i vores restpartier. Det kan godt være, at der i opskrifterne er blevet brugt garn, som vi ikke længere har på lager.

Du kan dog nemt erstatte de nævnte garner med andre garnalternativer, som er i vores aktuelle udvalg af garn. Ved hver opskrift får du nemlig en vejledende løbelængde og strikkefasthed, som du kan tage afsæt i. I hovedmenuen kan du så nemt søge efter garner, der passer til det.

Ved at bruge garnalternativer, kan du opnå en helt anderledes tekstur, farvespil eller balance i dit strik, som vil gøre det endelig design endnu mere spændende og unikt.

Vi anbefaler kraftigt, at du laver en strikkeprøve inden du går i gang, ikke kun for at se, om du rammer den ønskede strikkefasthed, men også for at vurdere garnets tekstur.

Er du i tvivl om, hvilket garn du skal bruge til opskriften, eller om det garn, du har på dit garnlager, kan bruges til opskrifterne, så få fat i Garnspecialistens kundeservice – vi skal nok vejlede dig 🙂

Scroll to Top